MeyerHaugen

Har du øye for data og analyse, da kan du bidra til at våre reisende får en hverdag som går på skinner!

Bane NOR jobber hver dag for å sikre videre utvikling og digitalisering i selskapet, dette for å kunne skape en smidig hverdag for togreisende i hele landet. Formålet er å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi finner de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur. I et krevende digitalt landskap og med nye teknologier, trenger vi hjelp til å modernisere, identifisere og strukturere dataen i selskapet. Nå skal vi ansette flere dyktige teamledere innen Data Science som kan hjelpe oss med å få til dette på en god måte.
Hvis du har en analysefaglig sterk kompetanse, og har jobbet med strukturering av data og modellutvikling bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å få teamansvar og ha en nøkkelrolle i hvordan vi skal utnytte komplekse datasystemer, da vil vi veldig gjerne snakke med deg.
For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med seksjonsleder IKT integrasjon og analyse Øystein Løkås. Link: https://L2W.no/ofkv

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som Teamleder innen Data Science vil hovedoppdraget ditt være å koordinere et ressurssterkt team og bidra operativt med analyse, utvikling og strukturering av data. I tillegg som det vil bli viktig å jobbe forretningsnært og skape god forankring i selskapet. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Vi tror at en god teknisk bakgrunn og erfaring med komplekse analysesystemer gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Samtidig som du har jobbet med Python og SQL, helst i et skymiljø. Videre bør du like å koordinere og lede et team, samtidig som du vil få et viktig fagansvar innen ditt domene. Du må også kunne sette pris på tett samarbeid på tvers av selskapet med tanke på identifisering av nye utfordringer og forankring til prosjekter. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb i et dynamisk og fagsterkt miljø. Med eierskap til sentrale prosesser som vil påvirke den digitale reisen i selskapet.  Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Ida (ida@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.
Søknadsfrist: 3 uker