MeyerHaugen

Bane NOR jobber hver dag for å sikre videre utvikling og digitalisering i selskapet, dette for å kunne skape en smidig hverdag for togreisende i hele landet. Formålet er å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi finner de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur.

Jernbanen står midt i en stor digitalisering der IT-tjenester og teknologi spiller en stadig mer sentral rolle. Dette gir nye muligheter for utvikling av Bane NOR som virksomhet gjennom automatisering og mer effektive arbeidsprosesser, bedre styring og kontroll, samt muligheten for å utnytte prediktive analyser for ressursbruk.
Hvis du har erfaring med å jobbe i grensesnittet mellom forretning og IKT bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å etablere og videreutvikle smidige team for utvikling og forvaltning, da vil vi gjerne snakke med deg.

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med seksjonsleder IKT integrasjon og analyse Øystein Løkås. Link:https://L2W.no/5q68

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som Tjenesteansvarlig innen integrasjon vil du være en operativ teamleder som skal organisere struktur på oppgavestyring og et sentralt kontaktpunkt for forretningssiden og de enkelte IKT teamene. Samt sikre at IKT-tjenestene understøtter forretningens behov, og koordinering av utviklings- og forvaltningsaktivitetene i tjenesteteamet. For å lykke med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Du må også kunne sette pris på tett samarbeid på tvers av selskapet med tanke på identifisering av nye utfordringer og forankring til prosjekter. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb i et dynamisk og fagsterkt miljø. Med eierskap til sentrale prosesser som vil påvirke den digitale reisen i selskapet.  Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Ida (ida@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Søknadsfrist: 3 uker