MeyerHaugen

Digitalisering og IT står høyt på agendaen hos TINE. Her finner du et av Norges mest ettertraktede IT-miljøer. Avdeling Data og Integrasjon i TINE IT er en del av konsernområdet Langsiktig Innovasjon og Digitalisering (LI&D). Konsernområdet har et særlig ansvar for å muliggjøre en ytterligere digital transformasjon i TINE. Avdeling Data og Integrasjon jobber med å utvikle og forvalte kritiske tjenester. Avdelingen jobber med spennende prosjekter på ny teknologi, som har stor verdi for TINE. Avdelingen har ansvar for områdene Data og analytics, Masterdata management og Integrasjon. Våre enterprise-plattformer støtter hele TINEs komplekse verdikjede. Integrasjonsplattformen er bygget på IBM Cloudpak for Integration og inneholder blant annet en API management-løsning, event streaming, MQ og en service bus. Vårt mål er å sikre at data kan flyte smidig og effektivt og tilgjengeliggjøres der det behøves til dem som trenger det.

Stillingen som integrasjonsutvikler rapporterer til IT-sjef Data og Integrasjon.

Om jobben
Som integrasjonsutvikler vil du ha en viktig rolle i TINEs digitaliseringsprosjekter ved å bidra i integrasjonsdesignprosessen sammen med integrasjonsarkitekt, og ved å utvikle integrasjoner og API’er på TINEs integrasjonsplattform, bygget på IBM Cloudpak for Integration. Du vil også delta i utviklerforumet og bidra til at integrasjonsområdet stadig utvikler seg.  

 Som integrasjonsutvikler i TINE vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter
Vi ser etter engasjert person med utviklererfaring som har et ønske om å jobbe med integrasjonsutvikling. Vi tror du har følgende bakgrunn:

Det er et pluss med:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en stilling i et av landets største industri, – og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb gjennom å bli tatt vare på, fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. Her blir du en del av trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Som en del av TINE tilbys du en fleksibel arbeidstid og en hybrid arbeidshverdag, med kombinasjon av hjemmekontor og oppmøte på kontoret. Vi tilbyr gode forsikringsordninger inkludert helseforsikring og en av Norges beste pensjonsordninger. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. 

Vil du vite mer?
Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om og hvordan det er å jobbe hos TINE. Derfor har vi spilt inn en podkast med rekrutterende leder, IT-sjef Data og Integrasjon, Siri Torgersen om selskapet, kultur og miljø, og hvem hun tror kan passe inn i denne stillingen.

Ta gjerne kontakt med Ingrid ingrid@meyerhaugen.no eller Tomas tomas@meyerhaugen.no dersom du har spørsmål om stillingen eller ønsker en uforpliktende prat.