MeyerHaugen

Vil du være med Sprell på leken, som deres nye løsningsarkitekt? 

Sprell har et sterkt merkenavn og store vekstambisjoner. Som løsningsarkitekt vil du få en sentral rolle for å realisere ambisjonene. Rollen har et overordnet ansvar for teknologien og innebærer varierte strategiske og operative arbeidsoppgaver. Du vil jobbe i en kjede i vekst med grundig opplæring og støtte fra hovedkontoret.

Du vil du ha ansvar for at vi er i front teknologisk. Vi er på jakt etter kandidater som kan definere, implementere og drive den fremtidige tech stacken og jobbe frem målbilde for arkitektur basert på den overordnede forretningsstrategien.

Du har erfaring som prosjektleder, og gir det lille ekstra for å levere forretningsverdi og motiverer dine kollegaer til det samme. Du er innovativ og løsningsorientert i alle aspekter av arbeidsoppgavene, og trives med å ha stort ansvar. Du motiveres av vekst!

Du er kanskje glad i analyse, tolke data og ser løsninger? I tillegg er du relasjonsorientert slik at man sikrer at det er god kommunikasjon mellom alle Sprell sine interessenter?

For Sprell er det viktig at man bevarer deres DNA, og motiveres av å sikre at bedriften bruker teknologi som et konkurransefortrinn. Så er du nysgjerrig, synes det er spennende med operativt arbeid, men samtidig evner å tenke strategisk og er opptatt av optimalisering – Da er det deg vi ønsker å snakke med!

Dine typiske ansvarsområder vil være:

Vi ønsker gjerne at du har:

Vi ser gjerne at du:

Sprell tilbyr:

Nysgjerrig på stillingen?

Ta kontakt med Tomas Kersten på telefon 930 22 522 eller tomas@meyerhaugen.no eller Charlotte Rendalsvik på telefon 401 97 967 eller Charlotte@meyerhaugen.no

Vi vurderer søknader fortløpende med oppstart etter avtale – så nøl ikke med å ta kontakt.