MeyerHaugen

Øystein rekrutterer

Meet the Team: Øystein

Øystein Gjuvsland kommer fra Tromsø, men har bodd lenger sørpå enn nordpå. Han har mer enn 20års erfaring med rekruttering og har blant annet drevet rekrutteringsselskap. Øystein er spesialisten vår innenfor ingeniørfag, og bygg og anlegg, men jobber også innen andre sektorer. På privaten tilbringer Øystein gjerne tid i skog og mark.

 

Fortell oss noe vi ikke visste!

–  Jeg er veldig engasjert i fotball. Liverpool er laget. Jeg dro dit på mandag for å se kamp. Eller er jeg en familiemann, som liker å reise. Gjerne til steder hvor det ikke er så mye turister. Et sted hvor jeg ikke treffer på naboen.

 

Neste drømmested sted å reise?

Vietnam virker veldig spennende. Det er mange steder utenfor Europa jeg kunne tenke meg å besøke.

 

Hvorfor ville du jobbe hos oss i MeyerHaugen?

–  Det er pga verdiene og kulturen i selskapet. Vi jobber som et team og jobber alltid sammen. Pluss at det er selskap som tørr å utfordre, tørr å prøve ting som er nytt i bransjen. Vi er en utfordrer, selv om vi er blitt store.

 

Hvis du hadde vært sjef for MeyerHaugen for en dag, hva ville du gjort da?

–  Jeg syns ledelsen gjør mye bra, men det skulle vel stått Anfield på døra når man kommer inn. Kanskje skulle vi engasjert oss enda mer i pro bono, mer frivillighet. Det er mange som rekrutterer i frivilligheten og trenger hjelp der.

 

Noen favorittdyr?:

–  Hund! Jeg har en Cairn Terrier, en gammel gubbe på 13 år. Han er et familiemedlem, sjefen i huset.