MeyerHaugen

  • Artikler /
  • Fem nye partnere fra 1. februar

Fem nye partnere fra 1. februar

Fra 1. februar er det intet mindre enn fem nye partnere i MeyerHaugen; Daniel Pedersen, Ellen Ruth, Ingrid Sæthre, Veronica Truong Jensen og Øystein Gjuvsland. Alle fem har vært ansatt i selskapet over lengre tid og bidratt sterkt til selskapets solide vekst.

 

–Vi er veldig stolte over å kunne forfremme hele fem ansatte til partnerskap. De puster og ånder våre verdier og er fanebærere for vår bedriftskultur. De har ikke minst gitt våre kunder og kandidater stor merverdi gjennom sin sterke bransjekunnskap, samt bidratt til å videreutvikle rekrutteringsmetodikken selskapet er kjent for, sier administrerende direktør, Jane Aamodt Haugland.

 

Dyrker frem egne talenter 

 

–Det er svært viktig at vi kan dyrke fram talenter fra egne rekker, som så tar steget opp som partner i selskapet, sier styreleder i MeyerHaugen, Siv Jensen. I MeyerHaugen har vi samlet et meget sterkt lag som skal bistå våre kunder til å vokse videre i et utfordrende marked.

 

Fortsetter å vokse

 

MeyerHaugen teller i dag 24 ansatte, og har vokst til å bli et landets største rekrutteringsselskap. Selskapet ble kåret til Gasellebedrift for 2022.

 

–Vi fortsetter å vokse og det er viktig at vi styrker oss i takt med de forventningene våre samarbeidspartnere har til oss, sier Haugland. Skal vi nå visjonen vår om å sette standarden for fremtidens rekruttering, så er vi avhengig av å ha med de beste folka på laget.