MeyerHaugen

Jobb hos oss

Snarveier

Jobb hos MeyerHaugen

Se våre ledige stillinger

Hva er egentlig god rekruttering?

Dette er spørsmålet vi stiller oss hver dag. Hva er egentlig god rekruttering - for arbeidsgivere, for kandidater og for oss som jobber med rekrutteringsprosesser?

‍I MeyerHaugen bygger vi et sterkt fagmiljø innen rekruttering som sammen kan finne svaret på dette. Sammen jobber vi for å komme nærmere visjonen vår, som er å sette standarden for fremtidens rekruttering. Vi utfordrer bransjen ved å tenke nytt og aktivt søke bedre rekrutteringsprosesser og teknologibruk.   Vi er i dag 20 ansatte som sammen skaper resultater for kunder, kandidater og hverandre. Hvis du vil være med på laget - les videre.

Ledige stillinger hos oss

Et verdidrevet
rekrutteringsselskap

Vi ønsker å være et profesjonelt fellesskap som utfordrer, er oppriktige og møter alle med respekt. Vi skal levere høy kvalitet i det vi gjør, og dyrker en felleskapskultur hvor det er mulig å jobbe sammen for å løse problemer.

Vi forventer at du som jobber her sier fra hvis noe ikke er som det bør være. Det er vårt felles ansvar å lykkes, og når vi lykkes kan vi feire sammen. For å sette fokus på verdier inviterer vi annenhver månede nøkkelpersoner med interessante livshistorier til å dele sine perspektiver på MeyerHaugens verdier. Dette er et initiativ av, og for, våre ansatte. Intervjuene tas opp som en intern verdipodcast. Under kan du høre internpodcastene fra liveinnspilling med henholdvis Kjetil Andre Aamodt og Siv Jensen.

Interne podcaster

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hva vi kan tilby eller hvordan det er å jobbe
hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt.

Bilde av Jane Aamodt Haugland

Jane Aamodt Haugland

Administrerende direktør

jane@meyerhaugen.no
+47 909 89 954

Se alle ansatte