MeyerHaugen

Vårt
styre

Snarveier

Om oss

Vår visjon

Vårt styre

Våre styremedlemmer

Styret i MeyerHaugen AS

Styret i MeyerHaugen AS består av seks styremedlemmer og en styreleder. 

 

 

Styremedlemmene er valgt på bakgrunn av deres holdninger og verdier. De har alle et tankesett som stemmer overens med våre verdier i MeyerHaugen. 

Våre styremedlemmer

Siv Jensen

Styreleder

Tidligere finansminister og leder for Fremskrittspartiet, Siv Jensen, er MeyerHaugens styreleder. Med 25 års erfaring fra norsk toppolitikk, har hun god erfaring med utvikling av strategier for å bedre det norske arbeidsmarkedet. Hennes kamp for å minke utenforskap i arbeidslivet og for å styrke likestilling og mangfold, er blant grunnene til at hun ønsker å være styreleder hos oss. For tiden jobber Jensen som rådgiver, holder foredrag og jobber med «det som gjør henne glad», som blant annet hos oss og for Det Norske Redningsselskapet.

 

Hvorfor takket du ja til å være styreleder i MeyerHaugen? 

– Jeg takket ja til å være styreleder i MH fordi selskapet har sunne verdier og dyktige medarbeidere.

Bjørn Arild Wisth

Bjørn Arild Wisth

Styremedlem

Bjørn Arild Wisth har vært styremedlem i MeyerHaugen siden november 2020. Han har lang ledererfaring og har ledet over 100 prosjekter i privat- og offentlig sektor. Wisth jobber til daglig som viseadministrerende direktør i Strawberry. Wisth brenner for en grønnere fremtid og et inkluderende arbeidsliv.

Foto: Strawberry

Portrettbilde Nina Gade Tenvik

Nina Gade Tenvik

Styremedlem

Nina Gade Tenvik har vært styremedlem i MeyerHaugen siden mars 2022. Tenvik har lang erfaring med forretningsutvikling og merkevarebygging. Til daglig jobber Tenvik som COO/forretningsutvikler hos Kampanje Media, hvor hun har jobbet de siste ti årene.

 

Hvorfor vil du være med i MeyerHaugens styre?

– Meyer Haugen er et fremoverlent og moderne rekrutteringsselskap med gode verdier der de setter mennesker og teknologi i fokus. 

Det er inspirerende å jobbe med et sterkt fagmiljø, et meget kompetent styre få lov til å bidra til styrke Meyer Haugens  posisjon ytterligere .
Kjetil Borgersen

Kjetil Øien Borgersen

Styremedlem

Kjetil Øien Borgersen har vært styremedlem i MeyerHaugen siden selskapet ble etablert. Han har lang ledererfaring fra både store og små bedrifter fra oppstart til kommersiell fase.  Til daglig jobber han med teknologi og internasjonal forretningsutvikling og er svært god på strategi og ledelse. Kjetil jobber som Sr. Operations Manager for Halliburton. 

Hvorfor ville du være med i MeyerHaugens styre?

–Det er mennesker som til syvende og sist bringer samfunnet fremover. MeyerHaugen kobler de rette menneskene med spennende muligheter. Alltid godt forankret i solide verdier, faglig grundighet og mot til å ta i bruk nye tilnærminger. Det er et privilegium å kunne være med å bidra til utvikling i samfunnet igjennom styrearbeidet i MeyerHaugen. 

Didde Christensen

Styremedlem

Didde Christensen er selvutnevnt teknofil og brenner for endring innen IT- og teknologifeltet. Hun er svært god på innovasjon og samspillet mellom innovasjon og teknologi. Christensen har lang erfaring innen IT, som alt fra utvikler til CDO og CTO. 

 

Hvorfor vil du være med i MeyerHaugens styre?

– MeyerHaugen er et selskap som ønsker å bruke teknologi og nye metoder for å levere rekrutteringstjenester i en bransje som historisk sett er veldig tradisjonell og hvor lite nytenkning har skjedd. Fremoverlente selskaper som viser vei for endring er veldig spennende, og jeg er glad for å kunne bidra inn i denne reisen

Sverre Haugen

Sverre Haugen

Styremedlem

Sverre Haugen er en av grunnleggerne i MeyerHaugen. Han har bakgrunn som IT-utvikler og har tidligere arbeidet som rekrutteringsansvarlig i konsulentselskapet Accenture. Sverre har hjulpet flere av de største aktørene i norsk arbeidsliv med employer branding og rekruttering av topptalenter, både i privat og offentlig sektor. I 2016 gav Sverre ut boken  Jobbsøkerkoden  hvor han formidler arbeidsgivers perspektiv og hvordan man bør tenke og kommunisere som jobbsøker.

Petter Meyer

Petter Meyer

Styremedlem

Petter Meyer er en av grunnleggerne i MeyerHaugen. Han har bred erfaring fra krevende rekrutteringsoppdrag, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tidligere jobbet som rekrutteringssjef i Norges Bank hvor han ledet sentralbankens arbeid med rekruttering og employer branding. Petter har vært partner i hodejegerselskapet BackerSkeie og har flere års ledererfaring fra Arbeidsdirektoratet.