MeyerHaugen

Jane Haugland header
  • Artikler /
  • Jane Aamodt Haugland ny Managing Partner i MeyerHaugen

Jane Aamodt Haugland ny Managing Partner i MeyerHaugen

1. januar 2023 overtar Jane Aamodt Haugland lederrollen som Managing Partner i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen. Hun overtar en gasellebedrift i god stand og sterk vekst.

 

Haugland har over 20 års ledererfaring fra privat og offentlig virksomhet. De siste 13 årene har hun arbeidet i Norges Bank, først som HR direktør og de siste årene som COO. Tidligere har hun blant annet vært direktør og konsulent i det internasjonale konsulentselskapet Right Management. Haugland har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, samt tilleggsutdannelse i ledelse og styrearbeid fra BI og INSEAD. Hun har også gått sjefskurset på Forsvarets Høgskole.

 

– Jeg er stolt over at vi har knyttet til oss en ressurs som Jane. MeyerHaugen har vokst betydelig på kort tid, og med hennes erfaring, strategiske evner og arbeidskapasitet vil selskapet ha de beste forutsetninger for god utvikling også fremover, sier styreleder Siv Jensen.

 

Haugland trekker frem selskapets evne til å tilføre rekrutteringsbransjen nye måter å arbeide på, som en særlig verdi og styrke, og en betydelig motivasjonsfaktor for henne.

 

– Jeg liker veldig godt den lekne og innovative tilnærmingen i kombinasjon med evidensbaserte metoder og verktøy, selskapets solide verdier og et fellesskap som løfter i flokk. Fremover trenger norsk arbeidsliv all den kompetanse de kan få. Da må vi tørre å utfordre både oss selv og våre kunder til å tenke nytt for å møte nye utfordringer. Jeg gleder meg til å ta fatt på disse oppgavene sammen med et ambisiøst styre og dyktige medarbeidere og eiere, sier hun.

 

 

Petter Meyer trer inn i styret

 

Haugland overtar lederrollen etter gründer og partner Petter Meyer. Han trer inn i selskapets styre og skal i tillegg jobbe med å følge opp selskapets største kunder.

 

Meyer har ledet selskapet siden oppstart i 2018. I løpet av disse fem årene har MeyerHaugen vokst raskt og er nå et av landets største rekrutteringsselskap, med 25 ansatte og en omsetning på over 40 millioner kroner.

 

-På fem år har Petter bygget selskapet fra null til en spennende Gasellebedrift med sunne verdier. Jeg er veldig glad for at han fortsetter som partner og skal jobbe tett med kundene våre også fremover. Alle som har møtt ham vet hvilket unikum han er på feltet, sier styreleder Siv Jensen.

 

-Vi er på vei ut av startup-fasen, og når vi nå skal ta selskapet til neste nivå, er det naturlig å overlate ledelsen til noen andre. Jane var et soleklart førstevalg. Jeg har jobbet sammen med henne tidligere, så jeg vet hvilken kapasitet hun er, sier Meyer. Å bygge selskap er et teamarbeid, og både jeg og min medgründer Sverre Haugen er sikre på at Jane vil videreføre dette fokuset fremover.

 

 

Om MeyerHaugen

 

MeyerHaugen er et av landets største rekrutteringsselskap. Vi bistår og rådgir et bredt spekter av virksomheter, og har fokus på leder- og spesialiststillinger innen IT, kommunikasjon, offentlig sektor og finans.

 

Vi ønsker å sette standarden for fremtidens rekruttering. Derfor legger vi stor vekt på finne nye metoder og bedre måter å rekruttere på.