MeyerHaugen

Rekrutteringskommunikasjon

Kommunikasjon i rekrutteringsprosessen

Vi gjennomfører over 200 stillingskampanjer årlig i en rekke bransjer i inn- og utland fra krevende spesialiststillinger til topplederstillinger. Vi hjelper virksomheter med å utvikle et målrettet budskap og utformer stillingsannonser og grafisk materiell tilpasset ulike formater skreddersydd etter virksomhetens ønsker og behov.

Rekruttering Oslo

Rådgivning

Vi hjelper deg med å evaluere eksisterende prosesser for å finne konkrete tiltak og verktøy som gir bedre resultater og helhetlig kandidatopplevelse

Ønsker du en mer digital rekrutteringsprosess kan vi hjelpe deg å finne den viktige balansen mellom high tech og high touch, enten det gjelder annonsering, kommunikasjon, valg av rekrutteringssystem eller pilotering av ny teknologi.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

Vi hjelper deg med å kommunisere rett budskap på riktig måte, enten det gjelder employer branding-strategi, rekrutteringskommunikasjon, konkurrentanalyser eller innholdsproduksjon. 

 

Ta kontakt dersom du ønsker å synliggjøre bedriftens kultur og ledelse, kommunisere merkevaren din som arbeidsgiver, eller skrive bedre stillingsannonser som tiltrekker relevante søkere.