MeyerHaugen

Du kan også lytte til en podcast om stillingen. Hør intervju med Mari Velsand (direktør i Medietilsynet) og Kristine Meek (avdelingsdirektør for kommunikasjon, rådgivning og analyse) her.

Hvordan jobber Medietilsynet med mediemangfold og kritisk medieforståelse? Og hvordan er det å være toppleder i Medietilsynet i disse Koronatider? Du kan lytte til Topplederpodcasten med Mari Velsand (direktør i Medietilsynet), her. 

Som et ledd i arbeidet med å bygge opp og tilgjengeliggjøre data og innsikt på mediefeltet, skal Medietilsynet styrke sin kapasitet og kompetanse innenfor databehandling og analyse. Vi søker derfor etter en ny medarbeider som motiveres av muligheten til å lede an arbeidet med å videreutvikle Medietilsynet som innsiktsleverandør.

Medietilsynet gjennomfører jevnlig flere store undersøkelser, blant annet relatert til mediemangfold, kritisk medieforståelse og barn og unges mediebruk. Du blir sentral i arbeidet med å utarbeide undersøkelsene og analysere resultater, og blir Medietilsynets kontaktpunkt inn mot eksterne samarbeidspartnere i utvikling av undersøkelsene.

Medietilsynet er i gang med et stort digitaliseringsprosjekt, som blant annet innebærer å samle relevante data på en mer strømlinjeformet måte og å tilgjengeliggjøre disse for publikum. Vår nye medarbeider blir en viktig bidragsyter i dette spennende prosjektet. Ett av målene er at Medietilsynets data om medieaktører og mediemarked kan benyttes på en enda bedre måte i innsikts og analysearbeidet, og samtidig i større grad tilgjengeliggjøres for våre målgrupper.

Vi søker deg som har relevant høyere utdanning og relevant erfaring, primært fra arbeid med databehandling, analyse og utredning. Du må ha god metodekompetanse, svært gode analytiske evner, være strukturert og ha stor gjennomføringskraft. Kunnskap om mediemarked, distribusjon og teknologi er en fordel.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Stillingen kan innebære noe reisevirksomhet. Stillingen rapporterer til avdelingsdirektør for kommunikasjon, rådgivning og analyse.

Kvalifikasjonskrav: 

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål. 

Vi tilbyr:
I denne stillingen får du mulighet til å bidra til å utvikle – og være premissleverandør for et viktig fagfelt. Vi tilbyr en spennende og interessant stilling i en sektor i stor endring. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kolleger. 
Arbeidssted: Fredrikstad

Ny søknadsfrist 29. april 2020. Søknader vurderes fortløpende.
(Opprinnelig søknadsfrist 22. april 2020)

Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Veronica Truong Jensen via veronica@meyerhaugen.no – tlf. 918 52 885.