MeyerHaugen

Our Podcasts

Listen to us talk shortly about our podcasts (COMING SOON)

MeyerHaugen has many exciting podcasts, whether you are a senior manager, employer or employee, we are guaranteed to have something suitable for you.

 

See our 1 minute trailer for some inspiration on which podcast might suit you.

The Top Management Podcast w/ Siv Jensen and Petter Meyer

The Top Management podcast

In the Top Management Podcast Siv Jensen and Petter Meyer interview top leaders in NGOs, public and private sector.

The podcast aim to understand management and get to know people at the top of central businesses in Norway. What is it really like to be a top manager? What differentiates different industries and business areas? And what can the rest of us learn from top managers?

The Recruitment Council

"Rekrutteringsrådet" is the podcast about how recruitment can be "done better".

The target audience is anyone involved in recruitment for small or large organizations, whether as a leader or as part of an HR department. The goal of the podcast is to learn from how others work, discuss best practices, and, most importantly, challenge established truths within recruitment. Please note that most of our episodes are recorded in Norwegian.

The Recruitment Council podcast cover

Jobbsøker

Jobbsøker er podcasten for deg som skal søke jobb eller bare vil bli enda bedre på jobbsøking.

Vil du bli bedre på å skrive søknader? Hva bør egentlig være med i en CV? Hvordan forbreder man seg til intervju? Dette og mye mer vil du lære i Jobbsøkerpodcasten. 

The job podcast

Vi benytter podcast som verktøy for å gi kandidater bedre informasjon om jobben

Du vil vanligvis finne en lenke til en stillingspodcast på stillingsannonsen. Stillingspodcasten er et tillegg til stillingsannonser som gir mer innsikt i hva jobben handler om og hvem lederen som rekrutterer er. Sammenliknet med stillingsannonser alene gir stillingspodcast unik innsikt i organisasjonskultur og hva rekrutterende leder er opptatt av. Du vil finne alle offentlige stillingspodcaster på i MeyerHaugens Stillingspod

FAQ

Rundt 80% av kandidatene vi har i prosess gir uoppfordret positive tilbakemeldinger på stillingspodcastene. De opplever at mange spørsmål de vanligvis ville hatt besvares , og at de blir kjent med lederen og organisasjonen. Denne informasjonene gjør det mye lettere å vurdere om dette er en jobb de kan tenke seg.

Vi ser at stillingspodkaster gir følgende effekter. Flere relevante kandidater velger å gå inn I prosess, kandidatene har oftere rett motivasjon for jobben, intervjuene blir bedre siden en rekke grunnleggende spørsmål allerede er besvart, og arbeidsgiverens employer brand styrkes siden kandidatopplevelsen løftes

Målet med stillingspodcastene er ikke å få mange lyttere – men at de riktige menneskene lytter. Kandidater som er interessert i en jobb lytter til hele podcasten, og ofte flere ganger hvis de ønsker å være godt forberedt.

Vi har industrialisert produksjonen av stillingspodcast slik at det skal være lett å gjennomføre for travle ledere. Vi avtaler en times møte med deltakere i podkasten. De får tilsendt en kort brief som beskriver gangen i podkasten. Utover å se gjennom briefen kreves ingen forberedelser. Vi fasiliterer praten og innspillingen er unnagjort på en kort time.

For mange er det ubehagelig å høre sin egen stemme på opptak, og mange har sin podcastdebut i vårt studio. Hvis du synes det er litt skummelt eller er redd for at intervjuet ikke skal bli bra – slapp helt av! Husk at det er vår jobb å ta deg trygt gjennom opptaket. Vi har spilt inn mange hundre stillingspodcaster og resultatet blir alltid slik vi ønsker.

Vi benytter stillingspodcast i nesten alle våre rekrutteringsprosesser. Grunnen til at vi gjør dette er at det fungerer – vi får flere og bedre kandidater i prosess, og prosessene blir sluttført raskere. Dersom du ikke ønsker å kjøpe en full rekrutteringsprosess, men vil teste stillingspodcast, kan vi hjelpe deg med dette. Du vil da få en ferdig produsert stillingspodcast som kan benyttes i din egen rekrutteringsprosess.

Siste episoder fra Stillingspodden