MeyerHaugen

Employer
branding and
recruitment marketing

Spesialister på rekruttering og employer branding

MeyerHaugen er spesialister på employer branding og rekrutteringskommunikasjon. Vi bruker vår spisskompetanse, innsikt og kreativitet til å hjelpe våre kunder med å utforme målrettede budskap som når ut til de kandidatene de er på jakt etter.

 

Våre tjenester innen recruitment marketing og employer branding

Rekrutteringskommunikasjon

Vi gjennomfører over 200 stillingskampanjer årlig i en rekke bransjer i inn- og utland fra krevende spesialiststillinger til topplederstillinger. Vi hjelper virksomheter med å utvikle et målrettet budskap og utformer stillingsannonser og grafisk materiell tilpasset ulike formater skreddersydd etter virksomhetens ønsker og behov

Innholdsproduksjon

Vi tilbyr employer branding workshop og spiller inn podcaster som dypdykker i selskapers strategier, ambisjoner og kultur, og hvor vi sammen med virksomheten identifiserer selskapets unike kjennetegn. Vi utarbeider annonser og formidler og forenkler faglig komplekse tema på en lettfattelig og engasjerende måte.

Courses and workshops

MeyerHaugen tilbyr ulike kurs og foredrag i alt fra hvordan bli en bedre rekutterer til bruken av AI i produksjon av stillingsannonser. Partner Sverre Haugen er en ettertraktet forfatter og foredragsholder. Les mer om våre kurs her.

Stillingsannonser

Vi hjelper selskaper med å skrive bedre enkeltannonser, utarbeider maler for stillingsannonser med tilhørende bruksanvisning og holder kurs i å skrive bedre annonser. Se våre digitale kurs her. For store virksomheter lager vi en landingsside hvor vi presenterer virksomheten på en helhetlig måte, synliggjør alle ledige stillinger og forenkler kandidaters navigasjon og opplevelser av virksomhetens attraktivitet.

Grafisk design

Våre designere bistår deg med å utforme annonser som skiller seg ut fra mengden, enten der i tråd med dine guidelines eller basert på en kreativ ide.

Medierådgivning

Våre digitale mediespesialister i MeyerHaugen rådgir virksomheter i valg av kostnadseffektive annonseringer- og valg av mediekanaler. Vi benytter brukerdata fra vår teknologileverandør AdWay, vår egen database med over 400 stillingskampanjer og tall fra mediene selv. Vi annonserer i sosiale medier som LinkedIn, Facebook, Instagram, og Youtube. Vi bruker programmatisk bannerannonsering og direktekjøp hos enkeltmedier.

Kommunikasjon i rekrutteringsprosessen

Vi gjennomfører over 200 stillingskampanjer årlig i en rekke bransjer i inn- og utland fra krevende spesialiststillinger til topplederstillinger. Vi hjelper virksomheter med å utvikle et målrettet budskap og utformer stillingsannonser og grafisk materiell tilpasset ulike formater skreddersydd etter virksomhetens ønsker og behov.

Datadrevne beslutninger - grunnlaget for alle beslutninger

Ved hjelp av vårt automatiserte annonseringsverktøyet er vi i stand til å ta datadrevne beslutninger om rekruttering og kraftsatse innsatsen.

Verktøyet gir sanntidsdata om kandidatadferd, slik at vi kan justere rekrutteringsstrategiene etter behov. Det vil også gi oss tall som time-to-hire og cost-per-hire, slik at vi kan holde oss konkurransedyktige og forbedre prosessene våre over tid.

Do you want to know more?

Vil du høre mer om hvordan vi jobber med employer branding eller har du andre spørsmål om annonsering eller markedsføring? Ta gjerne kontakt med vår digitalspesialist.