MeyerHaugen

Vi trenger en initiativrik, løsningsorientert og kommersiell daglig leder til det nyopprettede Vaar Tjenester AS. Det er kanskje deg?
 

Du kan også lytte til en podcast om stillingen. Hør intervju med daglig leder og partner Thor Beke og partner Marianne H. Dragsten her.
 

Vaar Advokat AS skal være ledende på juridiske tjenester innen forretningsområdene teknologi, anskaffelser og personvern. For å gi den beste bistanden til kunder i innkjøpsprosesser har vi opprettet datterselskapet Vaar Tjenester AS.
 

Kort fortalt vil jobben din gå ut på å bygge opp, utvikle og drifte Vaar Tjenester AS.
I praksis innebærer dette blant annet følgende oppgaver:

 

Vi tror disse oppgavene krever at du har høyere relevant utdannelse (juridisk utdannelse er ikke et krav), at du har ledererfaring, helst med erfaring av å lede innkjøpsprosesser og derigjennom god innsikt i regelverket for offentlige anskaffelser.
 

Hva må til for å trives i denne rollen?

For å lykkes og trives i jobben må du like den kommersielle og strategiske utfordringen som ligger i rollen. Du bør like det innovative og visjonære, og samtidig være sterk på gjennomføring. Jobben vil innebære både samarbeid med og utvikling av andre – så hvis du er flink med folk vil det bidra til at du både trives og lykkes.
 

Hva lover vi deg?

Er du nysgjerrig og vil vite mer?
Ta kontakt med seniorrådgiver Bård Idås, telefon 95 04 44 83, e-post baard@meyerhaugen.no – eller søk på stillingen.