MeyerHaugen

På vegne av en verdens største finansinstitusjoner søker vi etter en nordisk kommunikasjonsdirektør. 

Santander har blitt kåret til verdens mest bærekraftige bank. Vil du bidra til at Santander tar en ledende posisjon i debatten om bankbransjens framtid?

Du kan også lytte til en podcast om stillingen. Hør intervju med managing director Knut Øvernes og HR-direktør Katrine Meldahl her.

Bankmarkedet er i stor endring, og Santander ser etter en strategisk orientert og handlekraftig kommunikasjonsdirektør.

Kjenner du medienes tenkesett og har innsikt i samspillet mellom næringsliv og politikk? Har du erfaring med myndighetskontakt og god kunnskap om politiske beslutningsprosesser? Har du i tillegg erfaring med strategisk kommunikasjon? Da kan denne stillingen være noe for deg.

Det viktigste denne rollen skal få til, er å legge til rette for at Santander som ledende aktør utvikler en tydelig stemme i samfunnsdebatten. I praksis innebærer dette:

Hva må til for å lykkes i denne rollen?

Du må like å jobbe i team og skape resultater med andre. Det er en fordel om du har kunnskap om bank og finans, men det er enda viktigere med god samfunnsinnsikt, bredt nettverk og kommunikasjonserfaring. Som leder er du teamorientert og opptatt av å utvikle alle kolleger du jobber med.

Hva lover vi deg?

En lederjobb i en av Norges største banker. Santander spiller en viktig rolle i samfunnet, og våre valg får betydning for mange. Vi er i positiv utvikling, og hos oss er det høyt under taket. Du får ikke svarene servert, men du kan være med på å dra retningen selv og i lag med andre.

Vil du høre mer om hva managing director Knut Øvernes tenker om ledelse og utvikling av Santander? Lytt til dybdeintervju her.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med seniorrådgiver Bård Idås i MeyerHaugen, på telefon 95 04 44 83 el baard@meyerhaugen.no, eller søk på stillingen.