MeyerHaugen

Du kan også lytte til podcast om stillingen. Hør intervjuet med Carl-Axel Hagen (avdelingsdirektør) her.

Nyopprettet avdeling og strategisk satsning i HRP innen sikkerhet og beredskap. Ny avdelingsdirektør for denne avdelingen starter 1. juni 2020. Målet er å bygge opp en sikkerhetsavdeling og være markedsledende i Norge innen 3 år.

Avdelingsdirektøren skal styrke laget med tre fagdirektører innen Cyber Security, beredskap og fysisk sikkerhet og analyse, som sammen skal bygge opp en komplett enhet for sikkerhetsrådgivning som levere på alle sikkerhetsfagfelt. Dette er en unik mulighet innen et spennende og voksende marked i Norge.

Som fagdirektør fysisk sikkerhet og analyse vil du være med på å bygge et «nytt selskap» i rammene av et større selskap, med betydelige økonomiske muskler og vilje til å satse. Det vil være stor påvirkningsmulighet for stillingen til å bidra til å utvikle den nye satsningen.

Vi ser etter en kandidat som vil være med å bygge noe, sammen. Den rette personen evner å tenke strategisk, selvstendig og har overblikk, realisere planer og sette i gang prosjekter. Du evner å se nye muligheter og ta initiativ. Du blir motivert av å jobbe sammen med andre og spille hverandre gode, for å oppnå felles mål og resultater.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjonskrav: 

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

Arbeidssted: Oslo, hovedkontor i Bjørvika (Barcode)

Søknadsfrist snarest. Søknader vurderes fortløpende.

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Veronica Truong Jensen via veronica@meyerhaugen.no – tlf. 918 52 885.