MeyerHaugen

Vil du jobbe som Teamleder Integrasjon i Gjensidige?
– Vi søker nå en lagspiller som trigges av å utvikle fremtidens software- og forsikringsløsninger

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap, som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Vi holder til i toppmoderne lokaler rett ved Oslo S.

Digitalisering og teknologiske løsninger er et stort satsningsområde innenfor divisjonen Teknologi & Infrastruktur, der over 200 engasjerte IT-hoder jobber daglig for å sikre den beste kundeopplevelsen. Hvis du, som oss, brenner for å optimalisere og utvikle digitale løsninger – kan Gjensidige være noe for deg. Med dagens teknologi og medarbeidere, ser vi store muligheter for løsninger vi kan utvikle sammen i årene som kommer.

Vi søker nå en Teamleder Integrasjon som har bred erfaring med integrasjon- og backendutvikling, samt driv og engasjement for faget. Du vil, sammen med en gjeng engasjerte og faglig dyktige utviklere, ha ansvaret for videreutvikling og modernisering av vår Java baserte tjeneste- og integrasjonsplattform.

Hva er jobben?

Hva kreves av deg?

Hva gir jobben deg?

Nysgjerrig på å vite mer?
 
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Daniel Pedersen i MeyerHaugen AS via daniel@meyerhaugen.no eller telefon 40 60 17 92. 

Søknadsfrist snarest. Vennligst merk at søknader vurderes fortløpende. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss.