MeyerHaugen

Løvenskiold Handel er en del av Løvenskiold-Vækerø og favner blant annet ansvaret for IT i konsernet. Løvenskiold Handel benytter Infor M3 for å håndtere logistikk og vareflyt. I forbindelse med videre digitalisering av konsernet ser vi på best mulig løsninger innen logistikk og vareflyt. I forbindelse med dette styrker vi vår kompetanse innen Infor M3 og ansetter en løsningsarkitekt.

Til denne nyopprettede rollen ser vi etter en nyansatt med erfaring som løsningsarkitekt og logistikk. Vi tror det er en fordel med kunnskap om Infor M3, og at du bør motiveres av å ta eierskap til utvikling av løsninger som skaper verdi på tvers av konsernet.

Hva er jobben?

Hva kreves av deg?

Hva gir jobben deg?

 
Om Løvenskiold Handel AS
Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Løvenskiold Handel, konsernets største virksomhetsområde med ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer driver kjedekonseptet Maxbo og Maxbo Proff, samt et sentralt distribusjonsanlegg. Konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for NOK 4,7 mrd. Hovedadministrasjonen holder til på Vækerø i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no

Nysgjerrig på å vite mer?

Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Veronica Troung Jensen i MeyerHaugen AS via veronica@meyerhaugen.no eller telefon 918 52 885. 
Søknadsfrist 1. oktober 2020. Søknader vurderes fortløpende.