MeyerHaugen

Lytt gjerne til podkast om stillingen her:
https://soundcloud.com/meyerhaugen/4-arktitektroller-i-tine/s-A9GgKa6IJkg

TINE IT er med å sørge for at TINE år etter år blir sett på som en organisasjon med et av Norges beste omdømme, men vi har ambisjoner også utover Norges grenser. Her vil IT og digitalisering spille en svært viktig rolle.

Avdelingen består av ansatte med stort engasjement for TINE, høyt kompetansenivå og lang erfaring. Vi samarbeider og støtter hverandre, samtidig som vi jobber selvstendig. Vi har et hyggelig arbeidsmiljø, preget av en flat struktur og åpenhet.

Tjenesteområdet Integrasjons- og informasjonstjenester leverer systemstøtte til hele verdikjeden i TINE, gjennom vårt ansvar for blant annet TINEs integrasjonsplattform, dataplattform og grunndataplattform. Vi integrerer løsningene i TINEs systemlandskap, og vi samler inn og tilrettelegger data for analyse og innsikt.

I denne rollen vil du bidra til at data tilgjengeliggjøres mellom applikasjoner internt i TINE og med applikasjoner utenfor TINE, samt at data i størst mulig grad kan gjenbrukes på tvers av forretningsprosesser innenfor gjeldende regler og retningslinjer.

Du vil jobbe tett sammen med andre integrasjonsarkitekter og andre nøkkelpersoner i TINE IT, samt i forretningen, og bidra til å designe gode integrasjonsløsninger basert på API’er, service bus eller meldingsflyt.
TINE bruker IBM Cloudpak for Integrasjon, inkludert API management-løsningen API Connect, som sin integrasjonsplattform.

Stillingen rapporterer til Tjenesteområdeleder Integrasjons- og Informasjonstjenester.

Hva er jobben?

Hva kreves av deg?

Personlige egenskaper:

Hva gir jobben deg?
I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få utviklingsmuligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. I tillegg tilbyr vi:

I forbindelse med Covid-19, vil TINE følge anbefalte regler fra FHI. Vi opererer derfor med hjemmekontor for de stillingene som ikke absolutt må være fysisk på kontoret. TINE følger FHI's anbefalinger.
 

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Veronica Troung Jensen i MeyerHaugen AS via veronica@meyerhaugen.no eller telefon 918 52 885. 
Søknadsfrist 9. september 2020. Søknader vurderes fortløpende.