MeyerHaugen

Vil du jobbe som tjenesteområdearkitekt klient i TINE SA?

Vil du være med på digitaliseringen av en av Norges viktigste arbeidsplasser? Vi som jobber i Digital arbeidsplass i TINE har ansvar for PC-er og håndholdte enheter i hele selskapet. Enheten har ansvaret for klienthåndtering, softwaredistribusjon, drift og forvaltning av Office365.  Er du en selvgående arkitekt med stor planleggings- og gjennomføringsevne? Har du gode kommunikasjons- og samarbeidsevner? Da kan denne jobben være noe for deg! Vi ser etter en tjenesteområdearkitekt som vil få ansvar for drift og forvaltning av klienter med fokus på krav til fremtidig bruker- og funksjonalitetsbehov.

Vil du lytte til en podkast om stillingen? Klikk her!

Vår idealkandidat har:

Som arkitekt vil du ha ansvaret for alle systemer i porteføljen. Du vil opptre som rådgiver på fremtidige skalerbare systemer i tråd med TINEs visjon og strategi. Du vil rapportere til leder for Digital arbeidsplass, som er en del av Avdeling Infrastruktur, Drift og IT Service i TINE.     

Hva er jobben?

Du får en nøkkelrolle i vår avdeling
Vår avdeling består av 26 humørfylte og sosiale personer.  Det er stor takhøyde, vi drar lasset sammen og stiller opp for hverandre.  Vi er flinke teknikere, men ønsker å heve oss kompetansemessig til å bli gode til å kjøpe tjenester.  Vi ønsker å videreutvikle servicekultur og bli enda mer leveransedyktige. Her vil vår nye arkitekt få en nøkkelrolle: riktig kandidaten skal gjennom sin stilling bidra til at vi blir flinkere til å snakke med forretningen og forstå deres behov. Og deretter å levere i henhold til avtale forventninger. 

Hva kreves av deg?

Personlige egenskaper:

Hva gir jobben deg?
I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få utviklingsmuligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling. I tillegg tilbyr vi:

I forbindelse med Covid-19, vil TINE følge anbefalte regler fra FHI. Vi opererer derfor med hjemmekontor for de stillingene som ikke absolutt må være fysisk på kontoret. TINE følger FHIs anbefalinger.
 
Om TINE SA
TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 11 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc. i USA. TINE Gruppa har ca. 5400 ansatte og en omsetning på ca. 23 milliarder kroner. Les mer på www.tine.no

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Bård Idås i MeyerHaugen AS via baard@meyerhaugen.no eller telefon 950 44 483. 
Søknadsfrist er snarest. Søknader vurderes fortløpende.