MeyerHaugen

Dårlig tid? Sjekk gjerne ut denne podkasten der vi intervjuer CEO i Gameopedia om selskapet og rollen, HER.

Gründer og CEO, Frode Krisner startet Gameopedia AS i 2007. Hovedmotivasjonen og strategien for selskapet var i oppstarten å gi gode spillopplevelser, til nye spillere. Visjonen nå er å ta dette et steg videre, Gameopedia vil gi fantastiske opplevelser til forbrukerne gjennom å gjøre teknologi personlig. Selskapet har hatt en eksplosiv vekst, og leverer i dag sine tjenester til store multinasjonale selskaper via sine 70 medarbeidere.

Gameopedia fortsetter den spennende reisen, og har store globale vekstambisjoner med utgangspunkt i Norge. Vi ser nå etter en CTO med base ved vårt kontorfellesskap på Skedsmokorset, (sentralt plassert mellom Oslo og Gardermoen, med gode parkeringsmuligheter og kort vei fra bussholdeplass). Vi tilbyr også hjemmekontor og jobbing remote.

Rollen er nyetablert. Det er avgjørende at du har startup-mentalitet, AI i fingertuppene, et ønske om å gjøre en forskjell og være med på å realisere et norsk spill- og teknologieventyr.

Hva er jobben?

Kvalifikasjoner

Hva gir jobben deg?

Nysgjerrig på å vite mer?
 
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, via telefon: 41670787 eller email: henrik@meyerhaugen.no. 

Søknadsfrist snarest, søknader vurderes fortløpende.

Vi er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen.