MeyerHaugen

Du kan også lytte til podcast om stillingen her. 

Mediebransjen er preget av store teknologiske endringer, og globale selskaper påvirker i økende grad både medievaner og medienes rammevilkår. Medietilsynet ønsker å styrke sin innsats og kompetanse på dette området, og søker derfor en rådgiver/seniorrådgiver med kunnskap om den teknologiske utviklingen, medietrender og internasjonale forhold på mediefeltet. Du får delta i et viktig arbeid med å fremme forståelsen for og jobbe for et robust mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen, som viktige forutsetninger for ytringsfrihet og demokrati i det norske samfunnet. 

Vi søker deg som er analytisk og har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, og som vil være med på å utvikle Medietilsynets rolle og arbeid i møte med ny teknologi, sterke globale aktører og endrede medievaner. Du får ansvar for å rådgi Medietilsynets ledergruppe, jobbe med analyser/innsikt og innspill til norske og europeiske myndigheter, ha dialog med mediebransjen og delta i relevante fora der teknologiutvikling, medienes rammevilkår og regulering er tema.
Stillingen kan innebære noe reisevirksomhet. Du rapporterer til avdelingsdirektør.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjonskrav: 

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål. 

Vi tilbyr:
En spennende og interessant stilling som du selv får være med på å skape innholdet i. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med hyggelige og erfarne kollegaer. Medietilsynet holder til i nyoppussede lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken.
Arbeidssted: Fredrikstad

Hvem er vi?
Medietilsynet er statens forvaltnings- og tilsynsorgan på medieområdet, og skal bidra til å oppfylle samfunnsmålene om ytringsfrihet, rettssikkerhet og et levende demokrati. Medietilsynet skal fremme mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen, og har ambisjon om å utvikle seg til å bli et ledende kompetansemiljø på mediefeltet. Medietilsynet holder til i Fredrikstad og har i underkant av 40 ansatte.
Les mer på www.medietilsynet.no

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Petter Meyer via petter@meyerhaugen.no – tlf. 959 79 054 eller Ingrid Sæthre via ingrid@meyerhaugen.no – tlf. 942 87 344.

Søknadsfrist 14. desember 2020. Søknader vurderes fortløpende.
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall bli varslet før offentliggjøring.