MeyerHaugen

I Wolters Kluwer Norge er vi i ferd med å utvikle neste generasjons software for skatt og revisjon. For å sikre at produktene vi lager møter formelle krav og er mest mulig brukervennlige trenger vi en produktspesialist som kjenner fagfeltet, forstår hva som skaper gode brukeropplevelser, og vet hva som kan løses ved hjelp av teknologi.

Denne annonsen er til deg som kjenner fagfeltet innen skatt og revisjon. Kanskje har du også en teknologiinteresse på et slikt nivå at du har irritert deg over hvorfor systemene du har brukt ikke er mer brukervennlige.

Rollen som produktspesialist inngår i det norske produkt- og supportteamet og vil få spesifikt ansvar for en eller flere av produktene vi utvikler. Det vil være din jobb å definere hvordan verdens beste system for skatt og revisjon skal bygges og videreutvikles. I praksis betyr dette at oppgavene dine omfatter følgende:
 

Vi tror følgende er viktige kvalifikasjoner for å lykkes i jobben

Vi ønsker oss en selvstendige og initiativrik lagspillere som tør å mene noe, og kommuniserer godt.

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta kontakt med oss i MeyerHaugen, så kan vi dele link til et podcastintervju hvor vi intervjuer CEO og rekrutterende leder om jobben som produktspesialist.

Om arbeidsgiveren
Wolters Kluwer Norge er en softwarebedrift som utvikler sterke og dybdegående verktøy til næringslivet og næringslivets rådgivere. Bedriften skaper verdi ved å kombinere faglig ekspertise og teknologi i sine løsninger, så kundene er i stand til å treffe best mulige beslutninger og jobbe sikkert og effektivt.

Wolters Kluwer Norge er en del av det nederlandske software- & mediekonsernet Wolters Kluwer. Wolters Kluwer er en av verdens ledende leverandører av informasjon, software og serviceytelser innen skatt, revisjon, regnskap, jus og medisin. Wolters Kluwer er representert i mer enn 40 land og beskjeftiger om lag 19.000 medarbeidere på verdensplan

Wolters Kluwer Norge er likeledes en del av Wolters Kluwers Skandinaviske divisjon, som med ca. 250 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Svendborg og Aarhus, er en av Skandinavias ledende leverandører av software og serviceytelser innen skatt, revisjon og regnskap.