MeyerHaugen

Utvikler Statnett

I Statnett legger vi til rette for en fullelektrisk framtid! For å få til dette trenger vi dyktige utviklere som kan bidra til å løse komplekse problemer. Som en del av satsningen vår fremover skal vi nå bygge opp en en utviklingsavdeling, som skal jobbe med utvikling av nyskapende og kreative løsninger.
Vi vet at for å lykkes med dette må vi både tilby utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver, og et godt fagmiljø som lar utviklere lære av hverandre.
Kan du være nysgjerrig på om dette er noe for deg bør du lese videre 🙂

Hvem ser vi etter
Vi ser etter deg som vil jobbe med utvikling. Du vil få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Det vil si systsmer hvor det strømmer inn mer enn 2 millioner rader i sekundet – data fra sensorer i kraftsystemet som sikrer Norges strømforsyning. Vi sier at fremtiden er elektrisk – potensialet er enormt men det krever gode utviklere.
Nå ser vi etter utviklere som vil være med på dette, og samtidig bygge et sterkt fagmiljø for utvikling. Vi organiserer teamene våre med en miks av både unge og erfarne ressurser, men noe har de alle til felles: En lidenskap for faget og en motivasjon for å bygge fagmiljø!
Ansvarsområder og oppgaver

Formelle kvalifikasjoner