MeyerHaugen

Du kan også lytte til podcast om stillingen her

NFI jobber for tiden med en større strategiprosess og vi ser allerede et stort behov for å satse mer på publikumsarbeid. Dette skal gi oss økt forståelse for publikum og selve kundereisen fra idé til lansering av et filmprosjekt. For å få til dette, trenger vi en analytisk rådgiver som vet hvordan man kan nå sitt publikum gjennom god kjennskap til målgruppen og høy kompetanse på nye visningsplattformer, der vi er sikre på at det fins mange spennende muligheter.
Det er her kanskje du kommer inn?  

Hvem er du?
Vi tror du er en initiativrik og selvgående person som har erfaring fra markedsføring, publikumsarbeid og analyser på digitale og/ eller fysiske plattformer. Du har en relevant utdanning på bachelor-nivå, eller høyere. Solid og relevant arbeidserfaring kan eventuelt erstatte utdanningskravet. Du kjenner mediebransjen og det er en stor fordel om du har kjennskap til det internasjonale strømmemarkedet og nye strømmetjenester. Kanskje har du også erfaring fra lansering av audiovisuelle medier eller arbeid med dokumentarfilm. Det er absolutt fordelaktig å ha erfaring fra å nå underrepresenterte publikumsgrupper eller grupper det er utfordrende å nå. 

Hvis du drives av forbedring og utvikling og er en person som ser muligheter og nye løsninger, tror vi du vil trives hos oss. Er du glad i å jobbe strategisk og strukturert og opptatt av å gjennomføre sakene du har ansvar for, vil denne stillingen passe fint for deg.
Hvis du ønsker å være en god rådgiver som kan bidra til at hvert filmprosjekt får utfylt sitt publikumsmessige potensial, les gjerne videre.  

Hva er ditt ansvar:

Hva får du?
I denne rollen får du utfordrende og spennende arbeidsoppgaver innen et område i utvikling. 
Videre får du en kjempefin mulighet til å utvikle deg faglig og til å lære om film og kulturfeltet i Norge og internasjonalt. Du vil bli del av en organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag, og får kolleger med et sterkt engasjement for film, serier og dataspill. Din arbeidshverdag består av varierte arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og høyt tempo. Du får medlemskap i Statens pensjonskasse og stillingen lønnes som rådgiver/seniorrådgiver SKO 1434/1363 513.600 – 627.800 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Ellen Ruth, seniorrådgiver i MeyerHaugen, ellen@meyerhaugen.no/ 90728963 eller seksjonsleder Dag Asbjørnsen på dag.asbjornsen@nfi.no.  

Søknadsfrist: 4.desember 2020 

Andre opplysninger 
Norsk filminstitutt er opptatt av mangfold og oppfordrer deg til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Regjeringens inkluderingsdugnad har som mål at 5 % nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV’n. Er du i denne gruppen kan du oppgi det ved innsendelse av søknad. Opplysningene kan bli brukt til statistikkformål. 
 
I samsvar med offentlighetslovens § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli gjort offentlige selv om søkerne har bedt om å bli unntatt fra å bli ført opp på søkerlisten. Søkere vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.