MeyerHaugen

Avisa Oslo søker Salgsleder

Godt og relevant redaksjonelt innhold skaper gode kommersielle muligheter for Oslos næringsliv. For å kunne tilby de beste annonseløsningene og skape verdi for våre kunder skal vi nå sette sammen et sterkt kommersielt team bestående av en salgsleder og to dyktige digitale medierådgivere. Har du ledererfaring og brenner for effekten digitale medier kan gi våre annonsører – les videre!

Om jobben

Som operativ salgsleder vil hovedansvaret være å lede salgsavdelingen og være ansvarlig for egen portefølje. Du har ansvar for å tilby ideer, konsepter og digitale muligheter for våre kunder og bygger opp din egen kundeportefølje.
Å planlegge, implementere og følge opp salgs- og markedskampanjer er en viktig del av jobben. Du jobber med alle digitale flater og jobber aktivt for å utvikle et sterkt og fremoverlent salgsmiljø i Avisa Oslo. Som salgsleder vil du samarbeide med Amedia Salg og Marked som er ansvarlig for nasjonale avtaler og dialog med mediebyråene.

Dine ansvarsområder:

Vi søker deg som har:

Øvrige kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Vi ønsker å høre fra deg snarest mulig. Innkommende søknader vurderes fortløpende.

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Ellen Ruth i MeyerHaugen, tlf. 907 28 963. Du kan også kontakte salgsdirektør Øivind Ludvigsen, tlf. 917 43 740, eller HR-konsulent Marie Sundling, tlf. 995 43 151 i Amedia. 

Avisa Oslo er en del av Amedia. Ler mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her