MeyerHaugen

Vil du være med å bygge Norges ledende fagmiljø innen rekruttering?  
Denne annonsen er til deg som er genuint opptatt av rekruttering. Den er til deg som har lyst til å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være – for det er vår ambisjon med MeyerHaugen. Vi løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store og små kunder i Norge og Norden. Mange av oppdragene vi gjør kommer som avrop fra rammeavtaler med store organisasjoner i privat og offentlig sektor. Nå ansetter vi en rekrutteringsrådgiver som i tospann med vår Bid Manager kan sikre at vi på en god måte er med i konkurransen om nye avtaler.  

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av spesialister og ledere i ulike bransjer. Med støtte fra kollegaer vil du ha fullt eierskap i prosessene, fra jobbanalyse til kandidatsøk, seleksjon og signering av kandidater. I tillegg til dette vil du sammen med Bid Manager bidra aktivt i vårt tilbudsarbeid, og sikre at vi på en god måte svarer ut relevante anbudsforespørsler. 

Oppgaver 

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter mennesker som brenner for rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha erfaring med tilbudsarbeid, gjerne fra Bid-rolle eller tilsvarende. I tillegg til dette bør du være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, alene eller i samarbeid med kollegaer. Du vil være ekstra relevant dersom du har erfaring fra rekruttering til offentlig sektor, eller erfaring fra rekruttering innen IT, kommunikasjon/media eller ingeniørtunge bransjer,  

Nysgjerrig på å vite mer? 
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podcast hvor Sverre Haugen og Petter Meyer deler noen tanker om hva som kreves i rollen: 
https://soundcloud.com/meyerhaugen/rekrutterer-med-erfaring-fra-tilbudsarbeid/s-3WIexSXA9lb

Ta gjerne kontakt med Bid Manager Veronica Troung jensen veronice@meyerhaugen.no eller telefon 91852885, for en uforpliktende og konfidensiell prat.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

About MeyerHaugen 
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologibruk. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å mer effektivt kunne kommuniserer verdier, visjoner, kultur og lederskap bruker vi podcast som integrert virkemiddel i rekrutteringsprosesser. En tydelig effekt av dette er at vi får bedre kandidater i prosess, en bedre kandidatopplevelse, og mye mer effektive intervjuer. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne reisen håper vi å få deg med på laget.