MeyerHaugen

Relato søker flere prosjektledere og endringsledere

Det er viktig for oss er at du passer inn i miljøet og våre verdier. Vi motiveres av å jobbe med mennesker, gjøre en forskjell og bidra til å løse komplekse utfordringer med betydning for mange. Hos oss vil du få eierskap til selskapets utvikling og drift. Du begynner hos oss fordi vi er sammen om de samme verdiene. Gjennom verdiene kommer resultatene vi skaper sammen, for kundene, selskapet og samfunnet. Har du energi til å endre, vilje til å levere og integritet til å gjøre det rette, er du rett for oss. Det er miljøet vi skal bygge sammen som betyr noe, et miljø med faglig og sosial tiltrekningskraft – her kommer kanskje du inn?

Om du har hatt en rolle innenfor digital transformasjon og tjenesteområdene ledelse, rådgivning eller utvikling er du interessant for oss. Vi dekker flere roller i ulike områder, sektorer og bransjer. Fellesnevneren er ledelse av endring, digitale initiativer, prosjekter, prosesser, produktutvikling eller team.
Interessert i å høre mer? lytt til podkast; https://soundcloud.com/meyerhaugen/prosjektleder/s-j3XZJxUMO9F

Vi antar at du er i en god jobb der du trives, men kanskje kan vi ta en prat likevel? 
Ta gjerne kontakt med Tomas Kersten (930 22 522) for en uforpliktende prat om muligheten.

Stolte av prosjektene våre

Er du glad i folk og trives når du kan bidra til å få mennesker til å yte godt sammen?
Brenner du for å levere nytteverdi gjennom vellykket prosjektgjennomføring?
Har du erfaring med ledelse og gjennomføring av endringsprosesser der informasjon og teknologi står sentralt?
Søker du utfordringer og kollegaer som gleder seg over et høyt nivå av kunnskap og leveranse? 
Som prosjektleder eller endringsleder vil du være sentral i å bidra til verdiskapning og gode forretningsprosesser for våre kunder. Vi er stolte av at vi allerede bidrar i store betydningsfulle prosjekter som angår oss alle, blant annet innen helse, hos Politiet, NAV og i energibransjen. Alle er avhengige av at vi gjør en god jobb sammen med våre samarbeidspartnere.

Vil du være med?

Du vil jobbe tett med kunden, bygge relasjoner, rådgi og lede prosjekter fra start til mål. Prosjektenes art tilsier at kunden, oppgaven og vi krever gode kvalifikasjoner;