MeyerHaugen

– Vi søker senior prosjektleder Bygg og anlegg

Lyst til å vite mer om stillingen? Lenke til stillingspodcast HRP

Hos oss vil du få mulighet til å bygge selskap, forretning og kultur sammen med ambisiøse ledere og fagfolk. Sammen skal vi bygge organisasjonen og virksomheten til å bli Skandinavias største miljø innen Prosjektadministrasjon. Vi vet det blir utfordrende og krevende til tider – derfor trenger vi deg på laget. Det vil bli hektisk, det vil kreve mot, man må ta et stort ansvar og har energi til å skape utvikling. Du blir motivert av å jobbe sammen med andre og spille hverandre gode, for å oppnå felles mål og resultater.

Vi tilbyr

Du får muligheten til å være med på å bygge, forme og utvikle et firma i sterk vekst. I HRP får du all den støtte du trenger fra landets mest kompetente prosjektledermiljø.

HR Prosjekt sin avdeling for prosjektledelse jobber med ledelse av større private og offentlige byggeprosjekter. Typiske prosjekter er flyplasser, sykehus, helsehus, idrettsanlegg, skoler/ høyskoler/ universitet, kulturbygg, kontor, hotell og bolig.

Sentrale arbeidsoppgaver

Personlige egenskaper

Rett kandidat er en som ønsker å være med, forme og utvikle satsninger videre. Du vil trives best, hvis:

Kvalifikasjonskrav: 

HRP søker etter kandidater som har erfaring med ledelse av private eller offentlige byggeprosjekter. Det er ønskelig med erfaring fra byggherre eller rådgiver. Det viktigste er at du som erfaren prosjektleder kan komme inn i vår organisasjon å bidra til videre utvikling og vekst. ​​​​​​​

Arbeidssted: Hovedsakelig søker vi en ressurs til Oslo-kontoret, men for den rette kandidat vil geografiske lokasjon ikke påvirke ansettelsesprosessen. HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, men har stort nasjonalt nedslagsfelt med 18 regionskontorer fordelt over hele Norge.

Søknadsfrist snarest. Søknader vurderes fortløpende.

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Øystein Gjuvsland via oystein@meyerhaugen.no  – tlf. 991 10 955 054 eller Tomas Kersten via tomas@meyerhaugen.no – tlf. 930 22 522.