MeyerHaugen

I Statnett legger vi til rette for en fullelektrisk framtid! Test er et område vi investerer i å bygge sterkere internt, – og for å få til dette trenger vi å få på plass plass en Senior Testleder som kan sikre, forvalte – og utvikle vår kompetanse på testdomenet. Man vil få overordnet fagansvar og jobbe tett på produkteiere og prosjektledere i tverrfaglige team.   

Hvem ser vi etter 

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i grensesnittet teknologi/forretning. Dette betyr sannsynligvis at du som person er utadvendt og nysgjerrig, – du evner å skape forståelse og dialog med ulike ressurser internt med vidt forskjellig fagbakgrunn. Videre kan du raskt sette deg inn i – og skape struktur i komplekse problemstillinger og informasjonsmengder, og du har erfaring fra testledelse i større, tverrfaglige prosjekter (gjerne i offentlig sektor). 

Du vil få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer, og under den første tiden hos oss vil du jobbe på et intern-prosjekt som har alt fra store, skreddersydde systemer – til "hyllevare" og små agile team. Ditt fokus vil være verdikjedetester fra start til slutt.

I Statnett organiserer vi teamene våre med en miks av både unge og erfarne ressurser, men noe har de alle til felles: En lidenskap for faget og en motivasjon for å bygge fagmiljø! 

Hovedansvaret ditt som testleder er å sikre god ende til ende testing i komplekse systemer som er kritiske for landets strømforsyning.
Dette innebærer blant annet følgende oppgaver:

Vi tror erfaring fra testledelse i større programmer gir erfaringen du trenger for å lykkes.
Vi kommer til å se etter følgende når vi vurderer kandidater: