MeyerHaugen

Senior forretningsutvikler – KID / Hemtex

KID Hemtex er Norges mest lønnsomme retailer. Etter oppkjøpet av Hemtex i 2019 har ambisjonene og behovet for konsernovergripende prosjekter økt og vi styrker nå vår avdeling for forretningsutvikling. Avdelingen jobber på tvers av markeder og skal bidra til vekst, utvikling og lønnsomhet i hele konsernet. Nå søker vi en senior forretningsutvikler hvor strategi- og analysearbeid vil være sentralt. 

Vi tror du vil trives i KID / Hemtex dersom du er en som:

Det er like viktig for oss som for deg at vi finner ut tidlig om vi er en god match, og vi tror at du, for å lykkes i denne rollen, bør ha over gjennomsnittlig forretningsmessig forståelse samt erfaring fra komplekse prosjekter. Erfaring fra retail vil være en fordel selv om det ikke er et krav.

Hvorfor KID Hemtex?

Dette er en rolle med stort rom for initiativ og nye prosjekter. For en som ser muligheter og potensiale, er det nesten ikke grenser for hva du kan få til. Vi stiller med flotte kontorfasiliteter og gode kollegaer i Lier. Vi kan tilby gode arbeidsvilkår, faglige utfordringer, masse tillit og stort handlingsrom.

Kan dette være jobben for deg?

Hvis du brenner inne med ubesvarte spørsmål eller simpelthen vil ha en uformell prat er du hjertelig velkommen til å kontakte Daniel Pedersen hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen. DHan kan nås på 406 01 792 eller daniel@meyerhaugen.no