MeyerHaugen

NTB søker Tech-Lead til NTB Kommunikasjon

Vil du være med på å skape brukeropplevelser i verdensklasse? Nå har du muligheten til å bli en del av Europas mest innovative nyhetsbyrå. Vi bygger fremtidens kommunikasjonsplattform og trenger noen som sitter i det tekniske førersetet. Ambisjonene er høye og mulighetene et eventyr – både i Norge og internasjonalt. Denne stillingen er organisert i NTBs utviklingsavdeling og inngår i tverrfaglig team i NTB Kommunikasjon, samt i nordisk utviklingssamarbeid med nyhetsbyråene TT i Sverige, Ritzaus Bureau i Danmark og STT i Finland.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss vil du være en sentral del av et av et team som hver dag jobber med å skape brukeropplevelse i verdensklasse. Du får muligheten til selv å skape en spennende og kreativt utfordrende jobbhverdag. Du vil innta en lederrolle i å videreutvikle våre tjenester og tegne opp veien for fremtidens kommunikasjonsplattform. I tillegg til NTBs egen utviklingsavdeling, jobber vi tett med flere utviklingsmiljøer, både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg kan vi nevne:

Hvem er du?

Hva bør du kunne?

Lytt gjerne til en podkast der vi snakker med nærmeste leder Lennart Lie-Havstein om hans tanker rundt rollen og ønsket profil:

https://soundcloud.com/meyerhaugen/tech-leadteknisk-prosjektleder-i-ntb/s-oFpFhZFbmO0

Du er videre velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Daniel Pedersen i MeyerHaugen for en uformell prat. Du når han på daniel@meyerhaugen.no eller 40 60 17 92.
Søknadsfrist senest 31.03.21, – vi behandler søknader fortløpende, og alle søkere vil få tilbakemelding på sin søknad.