MeyerHaugen

NTB søker Sportsdata-utvikler

NTB er totalleverandør av sportsdata i Norge. Amedias lokalaviser, Schibsted, TV 2 og NRK er bare noen av kundene vi har på våre sportsdataprodukter og tjenester. Vi tilbyr i dag blant annet resultatservice for de fleste idretter, livesenterløsninger for fotball, håndball, ishockey og vinteridretter, tabeller, mesterskapsfakta, liveblogging med mer.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss blir du en sentral del av et team som brenner for å skape – og bygge de råeste sportsdataløsningene for både det norske – og europeiske markedet. Du får jobbe med spennende og omfattende løsninger, blant annet er kjernen i flere av sportsdata-prosjektene vår det som (kanskje) er verdens mest omfattende database med fotballspillere! Du blir med på å modernisere denne over i en Neo4j-database for å gjøre innholdet enda mer fleksibelt. Vi ønsker gjerne at du bor i Bergen eller i Oslo, men for rett kandidat er vi åpen for arbeid remote, – det er altså stor grad av fleksibilitet og en arbeidshverdag tilpasset dine behov. Vi jobber tett med et offshore-team i Bangladesh, og du vil forventes å følge opp disse ift fag – og kvalitet.

I tillegg kan vi nevne:

Hvem er du?

Hva bør du kunne?

Lytt gjerne til en podkast om stillingen der vi snakker med utvikler Thomas Wilthil! 

https://soundcloud.com/meyerhaugen/ntb-sportsutvikler-master/s-oVB7stxOU8H

Du er videre velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Daniel Pedersen i MeyerHaugen for en uformell prat. Du når han på daniel@meyerhaugen.no eller 40 60 17 92.
Søknadsfrist senest 16.04.21, – vi behandler søknader fortløpende, og alle søkere vil få tilbakemelding på sin søknad.