MeyerHaugen

Vår forretning genererer en mengde data, og det er en tydelig strategisk ambisjon om å ligge i front når det gjelder førsteklasses bruk av datainnsikt. Data- og innsiktsavdelingen bygger og forvalter i dag løsninger på flere teknologier. Vår vekstambisjon gjør at det stadig kommer inn nye teknologier og løsninger.

Vi jobber med å samle inn data fra disse og harmonisere løsningene. Teknologi-stacken vi i hovedsak benytter i dag er Azure Data Lake, Power BI, Spark og PostgreSQL, men dette endres og oppdateres etter behov. Målbildet for avdelingen ligner den du finner i scale-ups, med et tydelig visjonært tankesett. Vi trives med høyt tempo, og liker å få ting gjort.

Om jobben

Hvem ser vi etter?
Faglige egenskaper;

Personlige egenskaper;

Hvorfor skal du jobbe i Heimstaden?
Heimstaden er et ledende eiendomsselskap i Europa, med fokus på å anskaffe, foredle, utvikle og forvalte boliger og lokaler. Gjennom våre verdier; care, dare og share – skaper våre cirka 1250 ansatte verdier for våre eiere, og omtenksomme bomiljøer for våre leietakere. Heimstaden har cirka 100 800  leiligheter, og en samlet eiendomsverdi til cirka 139 milliarder svenske kroner. Heimstadens preferanseandel er notert på Nasdaq First North. Hovedkontoret ligger i Malmö, denne rollen vil ha kontorsted i Oslo.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjonsordning og forsikringsvilkår, samt gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

Do you want to know more?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat. Du når ham via telefon +47 416 70 787 eller e-post henrik@meyerhaugen.no, alternativt kan Seniorrådgiver Gabriella Nyborg Hernando kontaktes via telefon 45 41 80 02 eller e-post gabriella@meyerhaugen.no.

Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende.