MeyerHaugen

I OBOS bygger vi framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er Norges største boligbygger, og for å kunne gi mest mulig verdi til medlemmer, boligkjøpere og beboere er det helt sentralt at vi tilbyr gode og brukervennlige digitale tjenester. Ansvaret for dette ligger i avdelingen Digitale kundetjenester (DKT) som utvikler, drifter og forvalter våre digitale kundekanaler.  

Nå ser vi etter en innovativ og kommersiell direktør for DKT som kan lede og videreutvikle vår satsning på de gode digitale kundeopplevelsene.  

Dersom du er en erfaren teknologileder, som motiveres av hvordan teknologi kan brukes for å skape medlemsverdi og forretningsresultater, bør du lese videre. Dette er en rolle der du får lede et faglig sterkt teknologiteam, skape kundevennlig teknologi, og møte behovene i en kompleks organisasjon.  

Om avdelingen 

DKT har mandat til å jobbe på tvers av hele OBOS-konsernet. Avdelingen består i dag av 25 personer og tilhører divisjonen IT og digital, med til sammen 105 ansatte. DKT er i dag organisert som flere ulike produktteam bestående av bl.a. utviklere, designere og innholdsdesignere (web, OBOS-appen, innholdsdesign og forretningsutvikling) og to teamledere med personalansvar. Stillingen inngår som del av ledergruppen i IT og Digital og rapporterer til konserndirektør IT og digital. 

Om jobben 

Overordnet er jobben din å sikre at DKT jobber best mulig for å skape gode kundetjenester, samtidig som teamet kan jobbe med gode rammebetingelser, og forretningens behov møtes. I praksis innebærer dette blant annet følgende: 

Hvem ser vi etter? 

Dette er en jobb som krever erfaring med ledelse innen digitalisering, helst fra utvikling av gode digitale kundetjenester. Vi tror en bakgrunn fra prosjektledelse og erfaring fra komplekse organisasjoner gir gode forutsetninger for å lykkes. Utover dette vil følgende kriterier telle positivt når vi vurderer kandidater; 

Utover denne erfaring tror vi følgende egenskaper er relevante for å lykkes og trives i rollen;  

Vårt løfte til deg 
OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom, og jobber med områder som har stor verdi for mange. Dersom du er rett kandidat, kan vi love deg en spennende jobb hvor du får fokusere på faget ditt og lede høyt kompetente medarbeider. Utover dette tilbyr OBOS:  

Søknadsfrist 09. mai 2021.  

Mer info? 
Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva denne jobben handler om. I følgende podkast kan du høre mer om hva Cathrine Wolf Lund i OBOS ser etter når hun skal rekruttere til stillingen: Podkastintervju om stillingen.

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Daniel Pedersen (daniel@meyerhaugen.no / 406 01 792) eller Gabriella Nyborg (gabriella@meyerhaugen.no / 454 18 002) i MeyerHaugen.