MeyerHaugen

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi IT-direktør Tom Puntervoll-Pedersen og Tjenesteansvarlig Terje Lillegraven i NorgesGruppen om rollen, og hva de ser etter i denne rekrutteringen; https://soundcloud.com/meyerhaugen/norgesgruppen-business-relationship-manager/s-MvbFH086J8m  

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. 

Om jobben  

I rollen som Business Relationship Manager vil du være overordnet ansvarlig for IT-tjenestene Lagerdrift og Lagerautomasjon. Hos oss kan du påvirke utviklingen i ASKO – en av Norges største logistikkvirksomheter med ambisjoner om å levere: 

Arbeidsoppgavene vil være varierende, og vil inkludere;  

Hvem ser vi etter?  

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne utføre en god jobb; 

For å lykkes og trives i rollen er det viktig å vite: 

I årene fremover vil fagområdet gå gjennom en spennende endringsreise, hvor du vil være en sentral bidragsyter. Vi ser etter deg som trives med å være bindeledd mellom forretning og IT, liker å jobbe fremtidsrettet samtidig som du er tett på den løpende virksomheten, samt motiveres av å skape effektive og brukervennlige løsninger gjennom tverrfaglige team. 

Hvorfor jobbe hos NorgesGruppen?  

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden så vel som internt.  

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Bli med på vårt team og skap en enda bedre hverdag for våre kunder!  

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten; 

Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen!  

Mer informasjon 

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når ham via e-post  henrik@meyerhaugen.no, alternativt kan Seniorrådgiver Gabriella Nyborg Hernando kontaktes via telefon +47 454 18 002 eller e-post gabriella@meyerhaugen.no.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vurderes fortløpende.