MeyerHaugen

Om avdelingen

KLP har en sterk stamme av kompetente og motiverte IT-medarbeidere, men trenger også å styrke laget med ny kapasitet og kompetanse. Avdelingen består i dag av seks arkitekter – en virksomhetsarkitekt, en infrastrukturarkitekt, en informasjonsarkitekt og 3 løsningsarkitekter hvorav en er spisset inn mot digitalt domene, og en inn mot saksbehandlingssystemet. Endringer i markedet og nye teknologiske muligheter krever modernisering og fornyelse av vår IT-portefølje, og vi trenger derfor et solid løft innen virksomhetsarkitektur for å sikre gode veivalg og solid styring. 

Arbeidsoppgaver

Hvem ser vi etter? 

Vi forsterker vårt arkitektmiljø. Den enkelte får mulighet til å sette sitt preg på arkitektur og løsningsvalg. Du trives med utfordrende arbeidsoppgaver, og trigges av å være med på å bygge fremtiden i KLP.

Kvalifikasjonskrav

Følgende egenskaper vil også være relevante for å lykkes og trives i rollen;

Vi tilbyr

Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø og få tilhørighet i et større fagmiljø i konsernet. Du vil få en unik mulighet til å skape noe nytt og være med på å bygge fremtidens KLP. Konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger, bedriftsidrettslag samt firmahytter er en selvfølge. 

Nysgjerrig på å vite mer? 

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Kjetil Gudmundsen deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://soundcloud.com/meyerhaugen/klp-virksomhetsarkitekt/s-9kr6oaXcHR1. 

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Daniel Pedersen (daniel@meyerhuagen.no / 40601792) eller Silje Sørensen Hem (silje@meyerhaugen.no / 99409555).