MeyerHaugen

Om avdelingen

KLP har en sterk stamme av kompetente og motiverte IT-medarbeidere, men trenger også å styrke laget med ny kapasitet og kompetanse. Avdelingen består i dag av seks arkitekter – en virksomhetsarkitekt, en infrastrukturarkitekt, en informasjonsarkitekt og 3 løsningsarkitekter hvorav en er spisset inn mot digitalt domene, og en inn mot saksbehandlingssystemet. Vi står midt i omfattende migrasjonsprosjekter som skal understøtte fremtidens KLP, og trenger derfor en erfaren "reiseleder" til å delta aktivt inn i disse prosjektene. Du vil være hovedansvarlig for at vi lykkes med operasjonaliseringen av vår skystrategi, der Azure er valgt som plattform.

Arbeidsoppgaver

Hvem ser vi etter?

Vi forsterker vårt arkitektmiljø. Den enkelte får mulighet til å sette sitt preg på arkitektur og løsningsvalg. Du trives med utfordrende arbeidsoppgaver, og trigges av å være med på å bygge fremtiden i KLP.

Kvalifikasjonskrav

Utover denne erfaringen, tror vi følgende egenskaper er relevante for å lykkes i rollen;

Vi tilbyr

Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø og få tilhørighet i et større fagmiljø i konsernet. Du vil få en unik mulighet til å skape noe nytt og være med på å bygge fremtidens KLP. Konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger, bedriftsidrettslag samt firmahytter er en selvfølge. 

Nysgjerrig på å vite mer? 

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Kjetil Gudmundsen deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://soundcloud.com/meyerhaugen/klp-skyarkitekt/s-FGdpOwI041D. 

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Daniel Pedersen (daniel@meyerhuagen.no / 40601792) eller Silje Sørensen Hem (silje@meyerhaugen.no / 99409555).