MeyerHaugen

Om selskapet 
Estate Oslo – Din Boligmegler er et profesjonelt eiendomsmeglerkontor som tilbyr eiendomsmegling av alle typer boliger og eiendommer. De består av en entusiastisk liten gjeng med bred erfaring og høy faglig standard, de har også spesialisert seg på salg av «eplehage»-eiendommer til utbyggere og har nært 300 utbyggere på sin mailingsliste, noe som medfører at de er det foretrukne meglerkontoret for mange selgere av romslige eiendommer. 

De søker nå en motivert og prestasjonsorientert eiendomsmegler som ønsker å være med på reisen deres videre. Både menn og kvinner oppfordres til å søke! Estate Oslo har høyt fokus på å skape førsteklasses opplevelser for sine kunder, samtidig som de er opptatt av kontinuerlig utvikling. 
Hos Estate Oslo vil du få muligheten til å påvirke og videreutvikle konseptene for sikre at de leverer god megling i dag og i fremtiden.  

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en podkast. I podkasten intervjuer vi daglig leder/eiendomsmegler Rune Pedersen og eiendomsmegler Glenn Robert Larsen om selskapet, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben:
https://soundcloud.com/meyerhaugen/estate-oslo-eiendomsmegler/s-zmTSvaKmFMS.  

Om jobben 
Som eiendomsmegler i Estate Oslo vil du ha ansvaret for hele prosessen, fra innhenting av oppdrag til kontrakt signering og overtagelse. Du vil få mulighet til å bli fagansvarlig i selskapet, og det er i så fall spesielt viktig at du har god forståelse for både det faglige og juridiske.  

Oppgavene er varierte og inkluderer: 

Hvem ser vi etter? 
Vi ser for oss at du er entusiastisk, strukturert og selvdreven med bransjeerfaring og dokumenterte resultater fra flere typer eiendomstransaksjoner. Vi tror du har en løsningsorientert tilnærming til arbeidet ditt og at du takler tidvis høyt arbeidspress med mange baller i luften samtidig. Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne utføre en god jobb:  

Hvorfor skal du jobbe i Estate Oslo?  
Som eiendomsmegler i Estate Oslo vil du bli en del av et tungt fagmiljø og vil få jobbe med spennende og varierende typer eiendommer i Oslo og omegn. Ingen geografiske begrensninger på områder du kan jobbe med/i. Du vil sitte tett på beslutningstakere og vil få muligheten til å påvirke selskapets strategi videre. For riktig kandidat vil det være mulighet for å bli partner på sikt. 
Andre goder:  

Mer info: 
Søknadsfrist: Snarest  

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere Petter Meyer eller Gabriella Nyborg i  MeyerHaugen  AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når Petter Meyer via telefon +47 959 79 054 eller e-post petter@meyerhaugen.no og Gabriella Nyborg via telefon +47 454 18 002 eller e-post gabriella@meyerhaugen.no