MeyerHaugen

Distribution Innovation(DI) er den usynlige teknologien som sikrer at selskap som Morgenlevering, Helt Hjem, Schibsted, Amedia og flere andre logistikkselskap fungerer som de skal. Gjennom innovativ teknologi og ved å koble eksisterende logistikkleverandører har vi endret hvordan logistikk gjøres i Skandinavia, og reisen vår fortsetter.

Hvert døgn sikrer vi at 2,2 millioner pakker og medieprodukter leveres helt hjem dit folk bor. Vi hjelper et stort nettverk av mennesker som hver natt finner veien frem dit du bor. For å sikre at alt kommer raskt frem, må vi løse komplekse teknologiutfordringer og levere bunnsolid teknologi.

Når du jobber hos oss sikrer du at folk får det de har bestilt, smidig og effektivt, samtidig som du bidrar til mer bærekraftige leveranser. Dette er ikke bare givende – det er et viktig ansvar. Men det kommer ikke gratis! Å få mange aktører å systemer til å samhandle slik at brukere får en sømløs, god opplevelse, krever god design.

For å lykkes med dette ansetter vi nå en fagansvarlig for UX-design.

Dersom du elsker UX, og har lyst til å jobbe i et miljø hvor de ansatte jobber sammen for å utfordre en bransje, da bør du lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å bygge opp et fagmiljø i et miljø som jobber selvstendig, men er tilknyttet et større nettverk av dyktige designere, da er dette en spennende match.

Om jobben

Som fagansvarlig for UX design vil du ha en svært sentral rolle i formingen av morgendagens løsninger og produkter i DI. Stillingen rapporterer til Head of UX & Insight og skal fungere som en høyre hånd og kritisk sparringspartner i oppbyggingen av et fagmiljø innenfor UX og innsikt. Rollen vil bli del av et større faglig UX-miljø innenfor Schibsted (inkludert FINN.no) og være DIs representant inn i dette gjennom frokostseminarer, kreative dager og annet.

Overordnet skal du i tett samarbeid med teamet og resten av produktavdelingen sikre at DI lager gode tjenester, som faktisk gir verdi til våre brukere. Man jobber hands-on som UX-designer, samtidig som man får viet tid til å også jobbe mer strategisk med faget. 

Man vil blant annet bli eksponert for følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter?

Dette er en rolle som krever god fagforståelse innen UX design og tjenestedesign. Vi ser derfor etter personer som har jobbet noen år innen feltet. Som en del av dette må du selvsagt forstå hvordan tjenestene våre skaper verdi – ikke bare for brukere, men også for bedrifter. Det ligger også i kortene at du må kunne omsette innsikt og data til brukerforståelse og design. Siden rollen har et fagansvar er det viktig at du klarer å motivere, veilede og gi retning til medarbeidere på en god måte. Aller helst vil vi ha en fagansvarlig som også er dyktig på å fasilitere og gjennomføre designworkshops. Utover dette vil vi vekte følgende egenskaper positivt når vi vurderer søkere:

Vårt løfte til deg

Vi kan love deg en jobb hvor du vil få jobbe med faget du brenner for. Jobben du gjør vil sikre at produkter leveres helt hjem på dørstokken til folk, og løsningene du lager kan være med å endre hvordan logistikk gjøres. Du vil jobbe med bransjens beste folk, som er dyktige og dedikerte, og som står sammen med deg i tykt og tynt for å holde hjulene i gang i en kritisk samfunnsfunksjon.

Nysgjerrig på å vite mer?

For å gi deg litt mer innsikt har vi intervjuet Maria Klein og Svein Are Grønsund om jobben som Fagansvarlig for UX-design i DI. Hør intervjuet her for å vurdere om dette kan være noe for deg: https://soundcloud.com/meyerhaugen/distribution-innovation-fagansvarlig-for-ux-design/s-6gBPrerIN0l

Har du spørsmål, eller ønsker du en uformell prat om stillingen; ta kontakt med Daniel Pedersen i MeyerHaugen (daniel@meyerhaugen.no, 406 01 792) for en uforpliktende og konfidensiell prat.