MeyerHaugen

Kunne du tenke deg å jobbe som Office Manager i et kommunikasjonsbyrå som lever for godt innhold og gode historier? Er du typen som skaper orden, finner smarte løsninger og liker å spille andre gode? Da er dette noe for deg.

Spoon er i vekst og søker en Office Manager som kan holde i et mangfold av administrative oppgaver. Vi trenger deg som vil lage sommerfest for kunder og kolleger på takterrassen, får sendt workshopkits til Brasil, holder personalhåndboka vår oppdatert, tar imot statsråder og artister som skal inn i studioet vårt, innhenter tilbud på forsikringsavtaler, hjelper rådgiverne med prosjektstyring og trår til som produksjonsassistent (eller statist hvis du vil) på reklameopptak når videoteamet vårt har for mye å gjøre.

Hva vil du få som Office Manager i Spoon?
Vi tilbyr jobb i et kreativt, hyggelig og kompetent miljø. Spoon holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum og har byens flotteste takterrasse. Vi har ryddige arbeidsforhold, avspasering og konkurransedyktige betingelser. Du får en selvstendig rolle der du får ansvar for varierte oppgaver, men også mulighet for å lære og lene deg på erfarne kolleger. Hos oss er det høyt tempo og mange arbeidsoppgaver som skal løses. Du må tåle å jobbe i et kreativt kaos med idérike kolleger som er mindre strukturerte enn deg, og du må like å jobbe med flere oppgaver parallelt. Da dette er en ny stilling, vil du i stor grad forme den selv. I Spoon tror vi at vi får aller best resultat når vi lar folk utvikle sitt talent og potensial, og utøver jobben slik han/hun mener er best.

Vi ser etter deg som kan
•    avlaste daglig leder, nestleder og andre med administrative oppgaver
•    samarbeide med kunderådgivere og regnskap om prosjektoppfølging
•    holde orden på avtaler og kontrakter
•    holde orden på avtaler med underleverandører
•    stå for arrangementer for kunder og interne arrangementer

For å lykkes i denne jobben må du
•    være strukturert, men tåle å jobbe i ustrukturerte omgivelser
•    jobbe på eget initiativ og ta ansvar for å få ting gjort
•    håndtere flere baller i lufta samtidig

Vi antar at du har erfaring fra
•    høyere utdanning innen økonomi, administrasjon, kommunikasjon eller markedsføring
•    tilsvarende stilling i kommunikasjonsbyrå, arkitektkontor, advokatkontor e.l
•    jobb innenfor hotell/restaurant eller med lederstøtte

Kjenner du deg igjen?
Da vil vi høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror Spoon kan være et bra sted for deg å jobbe. Ikke glem å skrive hvilke forventninger du har til oss! Lytt gjerne til vår samtale med lederne i byrået i denne podcasten:
https://soundcloud.com/meyerhaugen/fire-stillinger-spoon/s-eAoO88iu5gH

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Ellen Ruth i MeyerHaugen på ellen@meyerhaugen.no eller 907 28 963. Søknader vil bli behandlet fortløpende, men vi ønsker din søknad senest 04.06.21.