MeyerHaugen

TECE fokuserer på innovasjon, design og teknologidrevet effektivitet. Vi ønsker oss en utviklende leder for salgsteamet.
Lederegenskaper, ambisjoner og verdier er viktigere enn meritter fra bransjen. Kanskje kan vi lære av bransjer som er bedre enn oss? Vi er ute etter kandidater som løfter oss, og som gjerne kan ta med seg spisskompetanse med overføringsverdi inn i vår bransje. Vi er stolte av kulturen og historien vår, men ønsker å utvikle oss videre.

En kultur av nysgjerrighet.
TECE har vokst gjennom sitt spesielt nære forhold til, og dialog med, kundene. Med denne tilnærmingen har vår kultur av nysgjerrighet slått rot, og former nå firmaets filosofi.

Lytt til Podkast her; https://soundcloud.com/meyerhaugen/head-of-sales-master/s-DJKIfBLO5ib

«Close to you»
Som en global produsent av sanitærprodukter og installasjonssystemer, er «Close to you» vårt løfte til kunden. Vi har operert som et uavhengig, familiedrevet firma i nært samspill med folk og markeder i over 30 år. Nysgjerrighet rundt våre kunders verden resulterer i at vi utvikler gjennomtenkte produkter og tjenester, og vi vil fortsette å drive vår innovative tilnærming fremover i fremtiden. 

Du passer hos oss
Du er en trygg salgsleder med en nysgjerrig tilnærming, ydmykhet og evne til å involvere. Du er en fremoverlent relasjonsbygger som evner å identifisere og realisere muligheter i markedet. Du er oss en salgsleder som skaper engasjement, som videreutvikler både hver enkelt selger og teamet i sin helhet.

De viktigste oppgavene i salgsleder rollen er

Vi har gode betingelser, fleksible arbeidstider og en attraktiv pensjonsordning. Men det er ambisjonen om å utøve godt lederskap i et spennende selskap med store vekstmuligheter som motiverer deg.

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Tomas Kersten (93022522), eller Øystein Gjuvsland i MeyerHaugen.

Søknader behandles fortløpende