MeyerHaugen

Du vil som BIM tekniker i TECE ha sentrale arbeidsoppgaver, som utvikling og oppføling med digitale verktøy, særlig innen modellering og koordinering av prosjekter i kalkulasjons-, prosjekterings- og byggefasen. Arbeidet prioriteres for større byggeprosjekt for offentlige og private kunder.
For å lykkes i denne rollen bør du være strukturert og ha evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide godt med andre. I tillegg må du ha ønske om og evne til å utfordre rammebetingelsene i byggebransjen. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende og inneha en driv til å lykkes godt i arbeidet ditt.
Vi søker deg med teknisk utdannelse som har erfaring med BIM i kalkulasjonsfasen. Det er ønskelig at du kjenner til og behersker Revit, Solibri, SimpleBIM og ArchiCAD el. tilsvarende modelleringsprogram. Du vil også få ansvar for oppbygging og vedlikehold av TECE Norge AS sin PIM i samarbeid med våre produktsjefer i Norge og Sverige.
Lytt til vår stillingspodcast: https://soundcloud.com/meyerhaugen/bim-dokumentansvarlig/s-rBPY9Tlg5W7

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Vi kan tilby:

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (99110955) eller Tomas Kersten (93022522), i MeyerHaugen.

Søknader behandles fortløpende