MeyerHaugen

Redaksjonell innholdsutvikler

Har du redaksjonell ledererfaring og et hjerte for å utvikle journalistikken og redaksjonelle miljøer? Ønsker du deg muligheten til å jobbe i et spennende og prestasjonsorientert mediemiljø? Da bør du lese videre! Som innholdsutvikler i Amedia vil din hovedoppgave være å følge flere av våre redaksjoner over tid, være rådgiver og samarbeidspartner for redaktører og andre ledere, og bidra til å utvikle journalistikken til det beste for leserne.

Innholdsutvikling er Amedias sentrale enhet for redaksjonell utvikling, og jobber tett på Amedias redaksjoner og nære samarbeidspartnere. Vi lager analyser og utvikler Amedias overordnede redaksjonelle strategi, sprer kunnskap og skaper samlingspunkter på tvers av redaksjonene. Innholdsutvikling består av 12 årsverk med sterk kompetanse på redaksjonell ledelse, dataanalyse, datajournalistikk og levende bilder. Stillingen rapporterer til Eivor Jerpåsen, Amedias redaksjonelle utviklingssjef.

Vi tror denne jobben passer best for deg om du har følgende erfaringer:

For å lykkes i denne stillingen må du trives på reisefot, og være innstilt på å tilbringe mye tid ute i Amedias mange mediehus. Du må også være fleksibel og klar for å ta på deg varierte oppgaver, ut fra hva som til enhver tid er strategisk viktig på innholdssiden for Amedia.

Vi vil ta ledende digital posisjon i det norske mediemarkedet. Da trenger vi det sterkeste redaksjonelle utviklingsmiljøet. For å lykkes, tror vi vår nye innholdsrådgiver har følgende ferdigheter og egenskaper:

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en rolle i en mediekonsern som betyr noe for folk. Hver dag serverer vi journalistikk og innhold av høy kvalitet. Vi er i rivende utvikling, og har et prisvinnende mediekonsern i ryggen. I tillegg utvikler vi Norges beste mediearbeidsplasser – vi vil bli det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for alle som jobber i media. Vi har siden høsten 2015 opplevd vekst i antall abonnenter, og har i 2020 over 610.000 betalende abonnenter.

Amedia er landets største utgiver av lokale medier og omsatte i 2019 for 3,7 milliarder kroner. Daglig når konsernets medier over 1,9 millioner lesere gjennom sine 80 lokale mediehus og den nasjonale posisjonen Nettavisen. Amedia Innholdsutvikling er konsernets sentrale miljø med ansvar for innholdsutvikling i samtlige avistitler.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).

Read more her om hvordan det å jobbe i Amedia.