MeyerHaugen

Santander har store planer for fremtiden.
Santander er i utvikling og vekst. Vi er en av de største og mest spennende finansielle institusjoner i Europa, og som selskap jobber vi smidig for å innovere. Ettersom arbeid utgjør en stor andel av ditt liv, ønsker vi at det skal både være interessant og givende. Derfor holder vi tritt med de nyeste teknologier, verktøy, metodikk og involverer ansatte. 

Ønsker du å høre mer om vår kultur og hvordan det er å jobbe i Santander? Lytt gjerne til vår podkast med leder du kommer til å jobbe med her; Podkast

Scrum master er ansvarlig for å veilede leveranseteamene og å følge opp arbeidet i sprintene i henhold til målsettingen. Hovedoppgaven er å sørge for at teamet er så produktivt som mulig, få til tett samarbeid på tvers av alle roller og funksjoner og sikre at prosessen følges. I tillegg vil scrum master støtte Product Owner’s (PO-ene) til å bli mer effektive ved å fokusere på forretningsverdi og tydeliggjøre user stories (krav). Man vil også være en bidragsyter i arbeidet med å bli mer effektive og innføre smidig arbeidssett i hele verdikjeden.

Ansvarsområder; 

Vi tilbyr

Hva som kreves av deg for å lykkes

Personlig karakteristikk

Denne stillingen er lokalisert i Oslo, Lysaker (Stavanger eller en av de nordiske hovedstedene kan vurderes for den rette kandidaten). Det kreves god kommunikasjon på Norsk og engelsk i rollen.