MeyerHaugen

Santander har store håp og planer for fremtiden.
Santander er i utvikling og vekst. Vi er en av de største og mest spennende finansielle institusjoner i Europa, og som selskap jobber vi smidig for å innovere. Ettersom arbeid utgjør en stor andel av ditt liv, ønsker vi at det skal både være interessant og givende. Derfor holder vi tritt med de nyeste teknologier, verktøy, metodikk og involverer ansatte. 

Ønsker du å høre mer om vår kultur og hvordan det er å jobbe i Santander? Lytt gjerne til vår podkast sammen med leder du kommer til å jobbe med. https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/intervju-med-christian-fane-mykland-om-stillingen-technical-product-owner-i-santander

Technical Product Owner
PO`s ansvarsområde blir å vedlikeholde og dokumentere målbilde og roadmap i samarbeid med stakeholderere og utviklere. Opprettholde en oppdatert og prioritert Product Backlog med brukerhistorier og «accept criteria’s». Delta som en erfaren partner i det felles nordiske prosjektet og utviklingsplanlegging.

Ansvarsområder
Levere på felles KPI-er for virksomheten med produkteiere og Scrum-team fra andre produktområder, forretningsinteressenter og partnere, kunder på eksterne portaler, nordisk IT og IT-arkitektur / PaaS.

Vi tilbyr

Hva som kreves av deg for å lykkes

Personlig karakteristikk

Stillingen er lokalisert i Oslo, Lysaker (Stavanger eller en av de nordiske hovedstedene kan vurderes for den rette kandidaten). Det kreves god kommunikasjon på Norsk og engelsk i rollen.