MeyerHaugen

Jurist / politisk rådgiver

Er du jurist og opptatt av teknologi og politikk? Ønsker du å være med og påvirke samfunnets utvikling? Liker du å skrive og jobbe med ulike folk? Er du strukturert, god til å jobbe selvstendig og flink til å dele av din kunnskap? Da kan stillingen som politisk rådgiver i IKT-Norge være noe for deg!

Vi ser nå etter en politisk rådgiver som skal bidra til å styrke vårt arbeid og vår posisjon innen IT-politikk. Vi søker etter deg som er utdannet jurist og har 2-5 års erfaring. Helst har du erfaring fra lobbyarbeid, politikk eller strategiarbeid. Om du motiveres du av å bli en tydelig stemme for IKT-industrien, kan dette være en god match!

Vi ønsker å gi deg som kandidat et så godt bilde som mulig av hva denne rollen dreier seg om. I denne stillingspodkasten forteller ny adm.dir. i IKT-Norge, Øyvind Husby, om ansvaret i rollen, arbeidsoppgavene som venter og hvilken profil  som vil egne seg for rollen (trykk på lenke).

Samfunnet står foran store utfordringer. Nedleggelse av fossilbasert verdiskapning, eldrebølge, behov for mer eksport, flere arbeidsplasser i nye næringer og behov for større cybersikkerhet. IKT-næringens innovative teknologiløsninger er selve navet i bærekraftsarbeidet mot det grønne skiftet. Felles for alle utfordringene er jo at bruk av ny teknologi er avgjørende for at vi skal lykkes!

Som medarbeider i IKT-Norge, vil du jobbe på tvers av våre fagområder. Vår nye rådgiver skal bidra til å styrke vårt arbeid og vår posisjon innen IT-politikk. Du blir en sterk bidragsyter til å utvikle bredden og dybden i vår politikk. Du vil få et særlig ansvar for  ekom, infrastruktur, sikkerhet og personvern. I tillegg skal du bidra til vårt arbeid for bedre rammebetingelser for IT-næringen, og utvikle vår kompetanse på sammenhengen mellom teknologi, politikk og samfunn.

Konkret innebærer stillingen blant annet:

Vi tror du lykkes best i denne jobben dersom du som type er omgjengelig og strukturert. Du er diplomatisk anlagt, men samtidig ikke redd for å ta en fight når det er nødvendig. Du er samarbeidsorientert og liker å jobbe med folk i ulike selskaper og organisasjoner. 

Hva tilbyr vi?
Våre medlemmer er store og små bedrifter over hele landet, med et felles ståsted i teknologi og digitale løsninger. Vi brenner for teknologi og ønsker å bidra positivt i samfunnet. 

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).