MeyerHaugen

Senior markedsanalytiker

Har du et skarpt og analytisk hode? Har du god kunnskap om medie- og annonsørmarkedet? Motiveres du av en meningsfylt jobb som bidrar til å fremme journalistikken? Da bør du lese videre! Amedia søker en senior markedsanalytiker som brenner for å skape verdi for våre kunder gjennom markedsledende innsikt, formidlet på en gjennomtenkt og kunnskapsrik måte. 

Vår drømmekandidat er strukturert, utadvendt og har gode kommunikasjonsevner. Som senior markedsanalytiker skal du samarbeide bredt med kunder, byråer og kollegaer. Er dette deg?

Som senior markedsanalytiker skal du støtte nasjonalt salg, lokale og regionale mediehus med innsikt, lesertall og dokumentasjon av effekt. Du vil utarbeide markedsanalyser og presentasjoner til Amedias salgskorps og organisasjonen forøvrig. Du vil jobbe daglig med innsiktsarbeid knyttet til kundespesifikke ønsker og behov. Gjennom innsikt og analyse skal du bidra til å posisjonere og styrke Amedia på alle plattformer og bidra til at salgsapparatet skaper effekt for våre kunder.  

Riktig kandidat til denne stillingen motiveres dessuten av vårt samfunnsoppdrag. Amedia setter journalistikken først. I Amedia Salg og Marked bidrar vi til å finansiere journalistikken gjennom å levere gode kommersielle annonseløsninger for våre annonsører. Det er du som skal utnytte Amedias verktøykasse og dokumentere reklameeffekter på alle Amedias kanaler. Denne innsikten er avgjørende for å opprettholde og styrke Amedias posisjon som Norges viktigste lokale mediekonsern. Du vil rapportere til analysesjef Pål Yngve Ødegård.

Dine erfaringer
Vi tror du lykkes best i denne stillingen om du har jobbet noen år med lignende oppgaver. Kanskje har du en bachelor eller master innen markedsføring, økonomi eller andre relevante fagfelt? Du er opptatt av metode og har gjerne erfaring innen data- og markedsanalyse. Du er selvstendig og driver ditt eget arbeid fremover. Videre er du en god sparringspartner som er nysgjerrig på kundenes behov og er opptatt av å holde deg oppdatert på trendene og utviklingen i mediemarkedet.

Konkret innebærer stillingen blant annet følgende ansvarsområder:

Hvorfor velge Amedia?
Vi lover deg en rolle i en mediekonsern som betyr noe for folk. Hver dag serverer vi journalistikk og innhold av høy kvalitet. Vi er i rivende utvikling, og har et prisvinnende mediekonsern i ryggen. I tillegg er vi opptatt av å utvikle det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for alle som jobber i media. Vi har siden høsten 2015 opplevd vekst i antall abonnenter, og har nå over 670.000 abonnenter. Vi er stolte av verdiene våre: Solid, Tilstede, Ambisiøs og Gnist, og vi håper du deler disse verdiene med oss.

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).

Read more her om hvordan det å jobbe i Amedia.