MeyerHaugen

Distribution Innovation(DI) er den usynlige teknologien som sikrer at selskap som Morgenlevering, Helt Hjem, Schibsted, Amedia og flere andre logistikkselskap fungerer som de skal. Gjennom innovativ teknologi og ved å koble eksisterende logistikkleverandører har vi endret hvordan logistikk gjøres i Skandinavia, og reisen vår fortsetter.

Hvert døgn sikrer vi at 2,2 millioner pakker og medieprodukter leveres helt hjem dit folk bor. Vi hjelper et stort nettverk av mennesker som hver natt finner veien frem dit du bor. For å sikre at alt kommer raskt frem, må vi løse komplekse teknologiutfordringer og levere bunnsolid teknologi.

Når du jobber hos oss sikrer du at folk får det de har bestilt, smidig og effektivt, samtidig som du bidrar til mer bærekraftige leveranser. Dette er ikke bare givende – det er et viktig ansvar. Men det kommer ikke gratis! Å få mange aktører og systemer til å samhandle slik at brukere får en sømløs, god opplevelse, krever god design.

For å lykkes med dette ansetter vi nå en ny UI-designer som vil ytterligere styrke vårt inhouse-miljø i avdelingen UX & Insight.

Dersom du elsker UI som fagfelt, og har lyst til å jobbe i et miljø hvor de ansatte jobber sammen for å utfordre en bransje, da bør du lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å bygge opp et fagmiljø i et miljø som jobber selvstendig, men er tilknyttet et større nettverk av dyktige designere, da er dette en spennende match.

Om jobben

Som UI-designer hos oss vil du ha en svært sentral rolle i formingen av morgendagens løsninger og produkter i DI. Stillingen rapporterer til Head of UX & Insight og vil jobbe tett med vår fagansvarlige for UX med å få på plass et passende designsystem som sikrer relevans – og understøtter fremtidens produktutvikling. Du vil være ansvarlig for endelige grensesnitt før de går til utvikling på alle digitale flater.

Som UI-designer hos oss vil du blant annet bli eksponert for følgende oppgaver: 

Hvem ser vi etter?

Dette er en rolle som krever god forståelse for UI-design som konsept. Vi ser derfor etter personer som ideelt sett har jobbet noen år innenfor fagfeltet. Motivasjon, driv og nysgjerrighet er dog sentralt for å lykkes hos oss, og vi har også tro på at mindre erfarne ressurser med rett tankesett har gode forutsetninger for å lykkes. 

Du har erfaring fra å jobbe med digitale produkter – og tjenester på web og i app og har videre erfaring fra å sitte i tverrfaglige utviklingsteam med forståelse for dynamikken som oppstår i slike. Vi tror også at du har kjennskap til smidig utviklingsmetodikk og er vant med å bidra inn i workshops og sitte tett på sluttbruker. Du har gjerne brukt Figma som arbeidsverktøy.

Utover dette vektes følgende egenskaper positivt i våre vurderinger:

Vårt løfte til deg

Vi kan love deg en jobb hvor du vil få jobbe med faget du brenner for. Jobben du gjør vil sikre at produkter leveres helt hjem på dørstokken til folk, og løsningene du lager kan være med å endre hvordan logistikk gjøres. Du vil jobbe med bransjens beste folk, som er dyktige og dedikerte, og som står sammen med deg i tykt og tynt for å holde hjulene i gang i en kritisk samfunnsfunksjon.

Nysgjerrig på å vite mer?

For å gi deg litt mer innsikt har vi intervjuet Maria Klein og Svein Are Grønsund om jobben som UI-desinger i DI. Hør intervjuet her for å vurdere om dette kan være noe for deg: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/distribution-innovation-ui-designer-master

Har du spørsmål, eller ønsker du en uformell prat om stillingen; ta kontakt med vår rekrutteringspartner Daniel Pedersen i MeyerHaugen (daniel@meyerhaugen.no, 406 01 792) for en uforpliktende og konfidensiell prat.