MeyerHaugen

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi spilt inn en podkast. I denne podkasten intervjuer vi Leder for Innsikt og Analyse, Tove Auli i NorgesGruppen og Manager, Daniel Pedersen i MeyerHaugen om NorgesGruppen, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/norgesgruppen-dashboard-utvikler

NorgesGruppen søker rapport- og dashboardutvikler til vår IT-avdeling. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor frukten og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet.

Vi skal sammen bygge fremtidens innsikt og analyseløsning, og da trenger vi å styrke organisasjonen med flere dyktige og hyggelige kollegaer. Hos oss vil du bli del av et team som skal tilrettelegge for raskere analyser, bidra til å øke kvaliteten på data og analyse og være med å løfte samarbeidet mellom forretning og IT.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi trenger en utadvendt og løsningsorientert front end utvikler, som har sansen for å lage lettfattelige visualiseringer på komplekse og omfattende datasett for våre brukere. Du vil jobbe tett med konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA, som har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, samt styring av sortiment og varegrupper for ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet.

Ønsker bakgrunn/kompetanse:

Vårt løfte til deg:

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede – disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Manager, Daniel Pedersen (Telefon: 406 01 792, alternativt via email: daniel@meyerhuagen.no) eller Partner, Henrik Andersson (via email: henrik@meyerhaugen.no). 

Søknadsfrist snarest, søknader vurderes fortløpende.